Prodej obchodního prostoru, Pěnčín, 155 m2

Pěnčín

1 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 531 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Pěnčíně

Informace k nemovitosti

Pokud hledáte prostory k podnikání i bydlení, můžu Vám nabídnout polořadový dům v centru obce Pěnčín, který je vzdálen jen 15 min do Prostějova nebo 20 min do Olomouce.

Uliční šíře domu je 14,8m + 3,3m vjezd (i na dodávku) a na délku má pozemek 64m. Zastavěná plocha domu (dříve obchod) je 90m2 s přístavbou (dříve hospůdka) 60m2 ,to celé na pozemku 1362m2, který je ve dvou úrovních pro srovnání svažitého terénu. Objekt je nyní k rekonstrukci a k úpravám dle Vašich požadavků. Územní plán zde nechává širokou paletu možností využití – bydlení, administrativa, obchod, ubytování, služby, církevní zařízení, služební a pohotovostní byty, výrobní služby bez rušivých vlivů.

K domu je přípojka plynu, elektřiny, obecní voda, odpad je stažený do septiku, nově je v obci vybudovaná nová kanalizace, na kterou je možné se okamžitě připojit (přípojka je až k původnímu septiku. Dále je zde studna na zálivku. Pod domem je sklep cca 10m2, u přístavby 15m2.
Obrovskou výhodou této nemovitosti je příjezd i zasíťování jak z centra vesnice, tak je možné přijet a napojit na IS i z druhé strany pozemku - na zahradu a využít jako druhý stavební pozemek.

Energetický štítek zatím nebyl dodán, proto uvádím třídu G.
Zprostředkovatelský poplatek není zahrnut v uvedené kupní ceně.
Pomůžeme s vyřízením financování, dotací i přímo rekonstrukci domu.

Parametry nemovitosti

Cena
1 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 1. 2024
Adresa
Pěnčín
ID
24-01-002b
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
155 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ochodek Estates

Brodek u Konice 126, Brodek u Konice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Irena Ochodek

Ing. Irena Ochodek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Pěnčíně (okr. Prostějov)?

Podobné nemovitosti