Prodej kanceláře, Praha - Stodůlky, Petržílkova, 86 m2

Petržílkova, Praha 5 - Stodůlky

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Prodej zcela nové kanceláře 4+kk s ev. lodžií, dvěma venkovními parkovacími místy a možností garážového stání, ve 3. patře čtyřpatrové cihlové budovy s výtahem v ulici Petržílkova, Praha 5 – Stodůlky, pouze 2 minuty chůze od stanice metra Hůrka.

Kancelář má plochu 85,91 m2 a disponuje třemi neprůchozími místnostmi, jednou průchozí místností s kuchyňským koutem, prostornou koupelnou s toaletou a velkou předsíní. V případě zájmu je možné v kanceláři vybudovat lodžii na náklady prodávajícího. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči (kombinovaná lednice, myčka, pračka, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, sklokeramická varná deska). Designová koupelna je zařízena velkoformátovými obklady s kombinací materiálů, dvojitým umyvadlem s umyvadlovou skříňkou, zrcadlem, vysokou koupelnovou skříní, sprchovým koutem v chromu se skleněnou výplní a závěsnou toaletou. Okna jsou plastová, ve třech neprůchozích místnostech orientována na sever a v průchozí místnosti s kuchyňským koutem na jih. Na podlahách je položena dlažba a plovoucí laminátová podlaha. Zavedeno ústřední vytápění. Zálohy na služby činí cca 6.000,-Kč + spotřeba elektřiny.

V ceně kanceláře jsou již zahrnuty dvě venkovní parkovací stání a je možné dokoupit garážové stání za částku 600.000,-Kč v podzemním podlaží domu.

Metro Hůrka se nachází 100 metrů od domu (2 min. chůze). V místě je několik kaváren a restaurací, pekárna Ječmínek, supermarket Albert, tabák, lékárna, Česká pošta.

Prohlídky jsou možné po dohodě.

Parametry nemovitosti

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 2. 2024
Adresa
Petržílkova, Praha 5 - Stodůlky
ID
N00010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
86 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Faltysová

Petra Faltysová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Praze 5?

Podobné nemovitosti