Pronájem trvalého travního porostu, Slapy, 10000 m2

Slapy

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Slapech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Hledáte dokonalé místo pro váš karavan přímo na břehu slapské přehrady? Máme pro vás ideální nabídku.

Poloha: Krásná louka (cca 10.000 m2) – pláž v jižní části poloostrova Ždáň nabízí dokonalé místo pro zaparkování karavanů a obytných aut. V sousedství je půjčovna lodiček, paddleboardů, malých motorových člunů atd., Pension Pláž s restaurací, Modrá loděnice jacht klub, tenis, koně, golf klub Slapy.

Dostupnost: Dlouhodobý pronájem od května do října (6 měsíců) s možností ponechat karavan i přes zimu.

Doprava: Pouhých 30-60 minut z Prahy po nové silnici podél řeky.

Aktivity: Ideální pro rybáře, rodiny s dětmi, dvojice. Nedaleko je k dispozici půjčovna lodiček, paddleboardů, malých motorových člunů. V blízkosti je Pension Pláž s restaurací, tenis, koně, golf klub Slapy a mnoho dalšího.

Vybavení: Stánek s potravinami, TOITOI boxy, el. přípojky, rozvod vody, praktická výlevka pro karavany (chemické WC a šedé vody), kontejner na odpady a další.

Cena: Celá sezóna za jeden karavan (květen–říjen, 6 měsíců) je 30.000,- až 40.000,- Kč dle místa + paušál 15.000,- Kč na energie a služby.

Užijte si úžasné klidné dny v týdnu, živější víkendy v létě a nádherné jaro a podzim v absolutním klidu. Prostor je ohraničen dřevěnou ohradou a vjezdy na řetízky.

Zajímá vás více? Kontaktujte nás!

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
14. 1. 2024
Adresa
Slapy
ID
0335-NP00016
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
10000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Central

Záběhlická 3156/65, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Ing. Martin Boček

Ing. Martin Boček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu trvalých travních porostů v Slapech (okr. Praha-západ)?