Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Branná, 3027 m2

Branná

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Branné

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Branná, malá obec v náruči podhůří Jeseníků.

Malá prostou rozlohou, ale velká možnostmi a potenciálem, jak pro místní obyvatele, tak pro turisty. Zejména v posledních letech se nechali okouzlit kopci a místním koloritem a pravidelně se vracejí nadýchat horského vzduchu, v zimě i v létě.

A právě tady vám nabízíme stavební pozemek s krásným výhledem na okolní kopce. Lyžařské středisko Ski areál Branná je součástí údolí a vzdálený necelých 200 metrů od pozemku. Sluníčka a krásného výhledu si tu opravdu užijete.

Pozemek má výměru 3027 m2 a je orientovaný na JZ. V územním plánu je vedený jako plocha pro obytné budovy včetně rekreačních objektů. Elektrické sítě jsou na hranici pozemku a připojení na veřejnou kanalizaci a vodovodní řad je bez problému. Přístup a příjezd je z obecní komunikace. Pozemek je možné rozšířit o další parcelu č. 3043 a případně o část pozemku 3001/7.

Pro představu využitelnosti pozemku máme vypracovanou studii v několika variantách:

A) Apartmánový dům - 32 jednotek (základní studie, vizualizace, možnost zajistit kompletní projektovou dokumentaci na základě studie).

B) Rozdělení až na 10 chat (10 samostatných pozemků pro jednotlivé chaty, možnost zajistit kompletní projektovou dokumentaci na základě studie ).

C) Ponechat jako pozemek na jednu/dvě chaty pro náročného klienta.

Obec Branná spolu s Ostružnou, Petříkovem a Ramzovou jsou hodnoceny jako jedny z nejlepších podhorských středisek turistiky a zimních sportů v celé oblasti Jeseníků. Nabídka služeb pro turisty je opravdu široká, své si v Branné a okolí najdou milovníci zimních sportů i letní turistiky nebo cykloturistiky. Branná nabízí příjemné strávení volného času pro všechny generace a to ve všech ročních obdobích.

Chcete vědět víc? Zavolejte a rád na vše podstatné odpovím a na prohlídce ukážu!

Rád vám poradím i s financováním této nemovitosti.

Parametry pozemku

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 1. 2024
Adresa
Branná
ID
0042
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3027 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Kleštinec

Michal Kleštinec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Branné?

Podobné nemovitosti