Prodej sadu/vinice, Velké Všelisy, 11900 m2 (ID: 1753723)

Velké Všelisy

3 101 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 778 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a odměny kanceláře)

Exkluzivní partneři v Velkých Všelisech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Hledáte pozemek „na konci světa“, kde Vás skutečně nikdo nebude rušit?

Chcete si založit svoji ekofarmu, chovat například ovce nebo pěstovat ovoce a zeleninu?

Mám pro Vás ovocný sad, který je obecní cestou napojený na hlavní silnici z Velkých Všelis do obce Zamachy. Sad je také přístupný po 300 m, z oblíbené rekreační lokality Peklo, která je součástí obce Velké Všelisy. Nový majitel si zde může uskutečnit své velké či naprosto skromné plány.

Pozemek je v KN vedený jako „ovocný sad“. Dle územního plánu se jedná o „NZo – Orná půda. Územně plánovací informace povoluje na pozemku stavby pro zemědělství, stavby pro chovatelství. Tyto stavby by měly mít také odpovídající zázemí, určené pro osoby starající se o jejich provoz. Takže mimo jiné, zde lze vystavět i tyto. Co si pod tímto pojmem představíte nechám na vás.

V současné době není pozemek napojený na inženýrské sítě, nicméně tato záležitost má řešení. Po projednání s dodavatelem se zde nabízí možnost napojení el. energie z 50 m vzdáleného vedení vysokého napětí nebo napojení na nedalekou rekreační lokalitu Peklo. Vodu lze řešit vlastním vrtem. V nedaleké obci Zamachy, jsou v současné době 3 nově vybudované vrty s dostatečnou kapacitou vody. Na základě informace z okolí pozemku, je lokalita pro vybudování vlastního vrtu ideální. Pozemek je mírně svažitý, ale je tu možnost s tím pracovat.

Obec Velké Všelisy v okrese Mladá Boleslav, vzdálená od Prahy pohodlnou dálniční jízdou po D 10 necelou hodinu, od Mladé Boleslavi 25 minut a Benátky n. Jizerou máte jako na dlani za pouhých 17 minut.

Parametry pozemku

Cena
3 101 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a odměny kanceláře
Aktualizováno
1. 4. 2024
Adresa
Velké Všelisy
ID
D2214
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
11900 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KUZO Partners s.r.o.

KUZO Partners s.r.o.

Olbrachtova 599/8, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Kupka

David Kupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje sadů/vinic v Velkých Všelisech?