Pronájem obchodního prostoru, Bor, Západočeská, 380 m2

Západočeská, Bor

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(k nájmu se hradí energie)

Exkluzivní partneři v Boru

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Pronájem obchodního objektu, 380 m², Bor, ul. Západočeská

Na pronájem nabízíme unikátní obchodní objekt v centru města Bor s velikostí 380m2.
Prodejní plocha objektu je ideální pro různé obchodní aktivity, jako je například maloobchod, sklad, služby, restaurace, kanceláře nebo showroom. Díky své velikosti a centralitě je tato nemovitost zcela vhodná pro podnikání, které si klade za cíl získat co největší viditelnost a přívětivé prostředí pro zákazníky.

Interiér objektu je prostorný a světlý, nabízí mnoho možností pro přizpůsobení interiéru podle vlastních potřeb a představ. Vstup do objektu je hladce přístupný pro zákazníky a disponuje dostatkem parkovacích míst v okolí, což zvyšuje přístupnost a přívětivost. Tento objekt disponuje nájezdovými rampami, což usnadňuje přístup a dodávky materiálu přímo do objektu. Je to vynikající výhoda pro zajištění plynulosti provozu a snížení ztrát času.
Lokalita, ve které se objekt nachází, je vyhledávaná a frekventovaná. Město Bor je známé svou bohatou historií a kulturou. Více informací u makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
k nájmu se hradí energie
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Západočeská, Bor
ID
859588
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
380 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
380 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Pavlína Lavičková

Pavlína Lavičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Boru?

Podobné nemovitosti