Pronájem komerční nemovitosti, Dalovice, Botanická, 300 m2

Botanická, Dalovice

80 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(pronájem bez DPH)

Exkluzivní partneři v Dalovicích

Informace k nemovitosti

Pronájem ubytovacího zařízení, 300 m², Dalovice, Botanická

Toto kompletně zrekonstruované přízemí vás překvapí svou moderností a funkčností. Každý z osmi pokojů je svěží a neobydlený, čekající na své první nájemníky. S vlastní kuchyňkou, pohodlnými lůžky, úložným prostorem a stolem, je každá místnost dokonale připravena na individuální potřeby jeho obyvatel.
Naše ubytovací zařízení v Dalovicích na ulici Botanická je klíčem k pohodlnému a bezstarostnému bydlení pro skupinu až 17 osob.

Víme, že soukromí je klíčové, a proto je celý prostor oddělen od zbytku budovy vlastním vchodem. Přesto, že každý pokoj je autonomní jednotkou, vytváříme zároveň společenství s možností sdílení společných prostor jako jsou sprchy, prádelna, denní místnost a WC.

A co víc? Toto zařízení je k dispozici pouze jako celek, což znamená, že můžete těžit z výhod skupinového pronájmu a vytvořit si vlastní komunitu nebo tým. Navíc, díky blízké zastávce MHD, která je vzdálena pouhých 300 metrů, bude doprava pro vás a vaše hosty hračkou.

Parametry nemovitosti

Cena
80 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
pronájem bez DPH
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Botanická, Dalovice
ID
857332
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu komerčních nemovitostí v Dalovicích (okr. Karlovy Vary)?

Podobné nemovitosti