Prodej bytu 4+kk, České Budějovice, A. Trägera, 118 m2

A. Trägera, České Budějovice 3

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Byt nově zrekonstruovaný, dům nově zrekonstruovaný. Optimální nemovitost ještě umocněná vlastnictvím podílu zahrady navazující na dům. Nedaleko od Tyršova sadu s krásnou původní lipovou alejí.

V Českých Budějovicích, v ulici A. Trägera máme v bytovém domě ve druhém nadpodlaží k prodeji mezonetový byt 4+kk o velikosti 118 m s balkonem 14m. Je to byt v posledním nadpodlaží, s jedním sousedním bytem na patře.
Největší místnost v bytě je obývací pokoj s kuchyňským koutem s navazujícím velkým balkonem, s krásným výhledem na právě zmíněnou zahradu a okolní zástavbu. Na balkoně si můžeme užívat ranního a dopoledního sluníčka a nejen to, díky velikosti se vedle posezení vejde dětský bazének, možná gril a další vybavení, díky kterému budete moci trávit svůj volný čas venku od jara až do podzimu.

Další 2 pokoje jsou na západ, z nichž druhý pokoj je neprůchozí. Z prvního vede schodiště do vestavěného patra, které není úplně uzavřené a dalo by se říci, že místnost je podkrovní. Přesto zde máte pocit uzavřené místnosti, která bude určitě vhodně využívána. Je zde umístěn také boiler na ohřev vody. Bude vám zde pracovat fantazie, jak ji využít? Kancelář, ateliér, místo pro spaní? Z chodby také vstupujeme do koupelny se sprchovým koutem a toaletou.
Vytápění je plynovým kotlem pro všechny bytové jednotky.
Byt prošel rekonstrukcí, jsou zde nové omítky, podlahy, zánovní obklady v koupelně, umělohmotná okna. Samotný dům je 7 let po revitalizaci. Na každém patře jsou dva byty.
V domě žijí poklidní a přátelští lidé.
A právě na zahradě, kde je pergola s posezením a krbem, je možným místem k setkávání obyvatelů žijících v domě. Také děti si zde hrají v bezpečí a pod vaším dohledem. Místo jako stvořené pro normální život.

Měsíční náklady jsou 3.000,-Kč.
V ulici bývá dostatek místa na parkování, takřka za domem malý park, mateřská školka doslova pár kroků, zastávka MHD, v dosahu kompletní občanská vybavenost, dobrá dopravní dostupnost do centra města.

Zajímavé místo pro bydlení. Můžeme jenom doporučit.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
A. Trägera, České Budějovice 3
ID
21843
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
101 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
118 m2
Plocha nemovitosti
118 m2
Plocha zahrady
24 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Věra Makovičková

Věra Makovičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti