Prodej bytu 1+1, Most, Brněnská, 35 m2

Brněnská, Most

1 260 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 005 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mostě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Vážení zájemci o bydlení, dovolte mi představit vám jedinečnou nabídku, která se objevila na trhu s nemovitostmi. Máme tu pro vás bytovou jednotku o dispozici 1+1 s plochou 35 m, která je k dispozici v osobním vlastnictví. Tento byt se nachází v přívětivé lokalitě, a to konkrétně ve druhém patře udržovaného bytového domu, který je vybaven dvěma zcela novými výtahy, což zajišťuje pohodlný a bezproblémový přístup k vašemu novému domovu.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí. Nová koupelna, vybudovaná z ytongových bloků, vás osloví svou funkčností a čistými liniemi. Celkový dojem z interiéru dotváří elektroinstalace v mědi, která je zárukou bezpečnosti a dlouhodobé spolehlivosti. Vynilová podlaha, která se rozprostírá po celé ploše bytu, přináší snadnou údržbu a moderní vzhled. Okna z kvalitního plastu zajistí dobrou izolaci a minimalizují tak případné tepelné ztráty. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, která obsahuje všechny potřebné spotřebiče a je doplněna o praktickou myčku na nádobí.

Dalším významným bonusem tohoto bytu je velká zasklená lodžie, která nabízí dodatečný prostor pro relaxaci či skleník pro vaše rostliny. K bytu také náleží sklepní koje, která poskytuje další úložný prostor pro vaše potřeby.

Celý dům, ve kterém se byt nachází, je ve velmi dobrém stavu a jeho bezpečnost je podpořena moderním kamerovým systémem. V okolí domu je dostatečný počet parkovacích míst, což ocení nejen řidiči.

Tato nemovitost se pyšní skvělou polohou v centru města Mostu, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost. V okolí najdete obchody, školy, zdravotnická zařízení, restaurace i veřejnou dopravu, což zajišťuje komfortní život v centru dění.

Co se týče nákladů na bydlení, pro jednu osobu činí příspěvek na správu domu 1641 Kč a poplatky za služby 2761 Kč, což nezahrnuje elektřinu. Tu si nový majitel nastaví podle své vlastní spotřeby, což mu umožní lépe kontrolovat své výdaje spojené s bydlením.

Je třeba poznamenat, že prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě vlastních kritérií, což zaručuje, že byt získá ten správný zájemce, který bude ocenit jeho hodnotu a polohu.

V případě, že vás tato nabídka zaujala a cítíte, že byt 1+1 o rozloze 35 m by mohl být vaším novým domovem, neváhejte nás kontaktovat. Budeme se těšit na možnost ukázat vám tento byt osobně a odpovědět na jakékoli otázky, které byste mohli mít ohledně tohoto zajímavého bydlení.

Parametry bytu

Cena
1 260 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 12. 2023
Adresa
Brněnská, Most
ID
MR12255
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Patro
2. z 11
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Oldřich Humpolec

Oldřich Humpolec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Mostě?

Podobné nemovitosti