Prodej zahrady, Znojmo, 1465 m2

Znojmo

2 960 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 106 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k pozemku

K prodeji Vám exkluzivně nabízíme rozlehlou zahradu o celkové výměře 1.465 m2 v atraktivní lokalitě zahrádek Pražská na dohled od širšího centra města Znojma. Jedná se o pozemek nepravidelného tvaru sestávající ze čtyř parcelních čísel vč. dvou, na kterých se nacházejí jednopodlažní stavby zapsané v katastru nemovitostí. Nejširší část největšího pozemku činí 29 m, jeho délka pak je v ose 35 m. Na pozemek je přiveden zahrádkářský vodovod, elektřina pak je cca 20 m od hranice pozemku.
Pozemek je dle územního plánu situován v ploše zahrádek, kde je možné postavit stavbu pro rodinnou rekreaci do 40 m2 zastavěné plochy o jednom nadzemním podlaží s možností podsklepení a využití podkroví a k ní doplňkovou samostatně stojící stavbu do 25 m2.

Lokalita zahrádek Pražská a Cínová hora se nachází na severním okraji města Znojma při výjezdu směrem na Prahu, zároveň však ve velmi dobře dostupné vzdálenosti od centra města.

Pozemek lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

Parametry pozemku

Cena
2 960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Znojmo
ID
E3412Z002
Plocha nemovitosti
1465 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Ing. Karel Bartušek

Ing. Karel Bartušek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Znojmu?

Podobné nemovitosti