Prodej pozemku pro bydlení, Vysoká Pec, Slunečné sady, 9329 m2

Slunečné sady, Vysoká Pec

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Vysoké Peci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Hledáte velký pozemek? Chcete soukromí, nebo udělat menší projekt několika domů?
Pokud hledáte velký pozemek v krásné a klidné lokalitě, máme pro vás skvělou nabídku pozemku o celkové o rozloze 9 329 m² v obci Drmaly u Vysoké Pece, nedaleko Jirkova a Chomutova. Pozemek je součástí projektu Slunečné sady a nachází se v zóně H, kde je možná výstavba rodinných domů s příslušenstvím.
Pozemek je rovinatý, slunný a má výhled na lesy Krušných hor. Na pozemku jsou již zavedeny všechny inženýrské sítě: elektřina, voda, kanalizace, obslužná komunikace a veřejné osvětlení. Na okolních pozemcích jsou již postaveny, nebo se staví nové domy, takže nebudete mít problém s povolením stavby vašeho vysněného domu.
Pozemek je ideální pro ty, kteří chtějí mít soukromí, nebo udělat menší projekt několika domů. Můžete si zde postavit dům pro sebe a svou rodinu, nebo prodat část pozemku a vydělat na tom. Pozemek je také vhodný pro investory, kteří chtějí využít atraktivní lokalitu a cenovou výhodnost.
V okolí pozemku je mnoho možností pro sport a relaxaci. V blízkosti je oblíbený zámek Červený Hrádek, kde se konají kulturní a společenské akce. V okolí jsou také mnohé turistické cíle, jako jsou Kamencové jezero, Prunéřovská vodní nádrž, Hasištejnský zámek a další. Do centra Jirkova se dostanete autem za 5 minut, do Chomutova za 10 minut a do Prahy do 90 ti minut.
Pokud máte zájem o další informace, kontaktujte mě prosím. Ev. číslo: 25959.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Slunečné sady, Vysoká Pec
ID
25959
Plocha nemovitosti
9329 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martin Kubík

Martin Kubík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vysoké Peci (okr. Chomutov)?

Podobné nemovitosti