Prodej bytu 3+1, Nový Jičín, Trlicova, 83 m2

Trlicova, Nový Jičín

3 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 489 Kč /za měsíc

(kompletní cena včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Novém Jičíně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji krásný atypický mezonetový byt 3+1 v atraktivní, ale klidné části Nového Jičína, který se nachází v 2. nadzemním podlaží zděného bytového domu. Byt je po zdařilé rekonstrukci. V roce 2017 se v rámci rekonstrukce provedla změna dispozice bytu, zateplení stropů a vikýře, rekonstrukce elektro, výměna vodovodního ocelového potrubí za PVC, rekonstrukce koupelny s instalací podlahového vytápění, vestavba šatny, nové dveře, včetně instalace protipožárních vstupních dveří. Velmi zajímavým bonusem bytu je otevřený krb, dostatek úložného prostoru, uzamykatelný sklep, kolárna, společná, ale uzavřená zahrada za domem s dětským koutkem a pergolou. Dále je možné využít pro vlastní potřebu zahrádku o výměře cca 80 m2. Bytový dům je cihlový. O dům se řádně a pečlivě stará malé bytové družstvo, které má 6 bydlících členů. Parkování je na ulici před domem a je dostupné i ve večerních hodinách.

Dispozice bytu viz přiložené schéma a skládá se z chodby (2 vestavěné skříně), obývacího pokoje, kuchyně s kuchyňskou linkou (včetně spotřebičů - myčka, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, sporák a odsávač pár), koupelny s vanou, bidetem a WC a v podkroví je ložnice.

Přepis konkrétních služeb spojených s užíváním bytu činí 1460 Kč za měsíc (fond oprav, pojištění, studená voda, komíny, poplatek za správu, poplatek STA, osvětlení společných prostor) + elektřina a plyn. Teplá voda a teplo je zajišťováno vlastním plynovým kotlem. Byt ani dům není zatížen žádným úvěrem. V docházkové vzdálenosti od bytu se nachází veškerá občanská vybavenost.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č.406/2000Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída tohoto bytu. Zajistíme Vám veškerý právní servis a možnost výhodného financování družstevního bydlení.

Parametry bytu

Cena
3 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
kompletní cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Trlicova, Nový Jičín
ID
BYNJ382
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
83 m2
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 210 lidí

Prodejce

Karel Segeťa

Karel Segeťa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti