Prodej bytu 2+kk, Blatno, 45 m2

Blatno u Podbořan

1 420 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 767 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Blatnu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Prodej bytu s balkonem se zahrádkou, posezením a parkovacím stáním, o velikosti , 2kk, 45 m2,ve 2 NP v Blatně nedaleko Jesenice. Dům má pouze devět bytových jednotek, pozemek okolo domu náleží majitelům bytů a je rozdělen na zahrádky, které náleží k bytu. Dispozice bytu: předsíň, koupelna se sprchovým koutem, oddělené WC, obývací místnost s kuchyňským koutem a jídelním koutem situovaný na jižní stranu, prostorná obývací místnost s ložnicí situovaný na jižní stranu. K bytu náleží zasklená lodžie na chodbě s výhledem na lesy situovaná na severo- západní stranu o velikosti 3m2, k bytu náleží i sklep a parkovací stání u domu. Byt je teplý je uprostřed domu, je po rekonstrukci koupelny, byt je prostorný ve velmi dobrém stavu s plastovými okny. Nyní topení společným kotlem na tuhá paliva společným pro celý dům, možné připojit přímotopy, ohřev teplé vody ze společné kotelny, k dispozici obecní vodovod.
Dům ve velice zachovalém stavu, plastová okna i dveře v domě. K domu náleží pozemky okolo domu. V Blatně je obchod, obecní úřad, dobrá dopravní dostupnost, vlakové spojení, vlaková zastávka v obci i autobusové spojení s integrovanou dopravou. Veškerá občanská vybavenost je v Jesenici(6.km). nebo v Rakovníku(23km). V okolí krásná příroda a lesy nedaleko se staví dálnice Praha - Karlovy Vary, nyní do Prahy k letišti autem 50minut.

Parametry bytu

Cena
1 420 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Blatno u Podbořan
ID
20525
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Radka Brožová

Radka Brožová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Blatnu (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti