Prodej pozemku pro bydlení, Jeseník, 988 m2

Jeseník

3 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 061 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Exkluzivní partneři v Jeseníku

Informace k pozemku

Lepší místo k bydlení v Jeseníku snad ani není, a pokud jsou v prodeji parcely, kde se dá hned stavět, tak nejsou tak atraktivní. U této parcely jsou obě varianty dostupné - je to krásné místo s výhledem na vrcholky hor a možnost okamžitého řešení stavby vysněného domu.

Ideální výměra necelých 1000m2 se nachází mezi obcemi Jeseníkem a Lipovou a velkou výhodou jsou již vybudované IS vedoucí přímo k parcele včetně zpevněné příjezdové komunikace s veřejným osvětlením. Katastrálně parcela spadá do území Jeseníku.

Na parcele se dá postavit velkorysé bydlení domu o dvou podlažích s podkrovím, pergolou, garáží a bazénem. Parcela má mírný sklon na jižní stranu s výhledem na Praděd, Šerák a tyto výhledy se nikdy neokoukají.

V centru města jste do pár minut a Jeseník je za mě opravdu příjemné město s velkým potenciálem, celoroční turistikou, lázeňskou atmosférou a kompletním zázemím občanské vybavenosti.

Volejte klidně i o víkendu.

Parametry pozemku

Cena
3 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Jeseník
ID
H231101
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
988 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Dálnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Jan Koriťák

Jan Koriťák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jeseníku?

Podobné nemovitosti