Prodej apartmánu, Benidorm, Španělsko, 85 m2

Benidorm

90 000 € /za nemovitost

(prodej ideální 1/8)

Exkluzivní partneři

Informace k nemovitosti

Benidorm je místem pro ty, kteří se zamilovali do slané vůně Středozemního moře a hřejivého pocitu z procházky po zlatavých písečných plážích... Zaručujeme, že pokud mezi ně zatím nepatříte, zamilujete se, jakmile vstoupíte do výjimečného apartmánu, který nabízíme v projektu Benidorm Beach Collection ve španělské Andalusii! Tento mrakodrap se stane architektonickou ikonou středomořského pobřeží, korunovanou nejvýše umístěným bazénem ve Španělsku. Projekt se pyšní jedinečným, osobitým designem, který je moderní, ale snoubí se s identitou města a panoramatem Benidormu. Apartmán, který vám nabízíme, se může pochlubit nádhernou terasou orientovanou na moře, třemi ložnicemi a komfortním obytným prostorem o rozloze přes 80 m2, který umožní rodině sdílet zážitky. Ke apartmánu náleží parkovací místo a úložný prostor v suterénu.
Highlights: prostorný apartmán s terasou a skvělými výhledy, bazén, lokalita
Interiéry: Plně vybaveno dle TUSECA standardu, kuchyň se spotřebiči, špičkové materiály a provedení.
Exteriéry: Komunita nabízející svým obyvatelům bezpečí a sportovní vyžití.
Technické: Wi-fi, alarm, chytrá domácnost.
Tělo popisu
Díky tomu, že sezóna Benidormu trvá prakticky celý rok, jeho restaurace, bary a diskotéky jsou stále otevřené a plné života - říká se, že tu každý najde svůj oblíbený podnik bez ohledu na věk. Stalo se také ideálním místem pro milovníky pěší turistiky, golfu a vodních sportů. Benidorm si navíc získává zasloužený gastronomický věhlas - jeho poloha je ideální pro vychutnávání toho nejlepšího ze středomořské kuchyně. Tím nejlepším na Benidormu jsou pláže, které se svou čistotou a kvalitními službami řadí mezi nejlepší na světě. Dvoukilometrová pláž Levante, táhnoucí se podél historického a obchodního centra města, je v letní sezóně velmi živá. Náš apartmán je přímo u mnohem klidnější pláž Poniente. Oblast Benidormu patří mezi nejteplejší místa Španělska, kde voda v průběhu července a srpna dosahuje teplot kolem 26 stupňů. Průměrná teplota po celý rok kolem 23 °C, mírné zimy a letní mořský vánek dělají z Benidormu ideální destinaci pro oddych nebo druhou kancelář téměř po celý rok.
Dostupnost
Benidorm, resp. 60 km vzdálené letiště Alicante, je dosažitelný letecky z Prahy bez přestupu. Alicante nabízí také vlakové spojení a přístavy Alicante, Altea a Villajoyosa jsou k dispozici, pokud byste se rozhodli pro trochu méně tradiční cestu do svého apartmánu lodí.
Zážitky
Španělé už léta navštěvují město nejen kvůli horám, nádherným výhledům na záliv, bohatství mořské flóry a fauny, ale také kvůli zábavě! Nedaleký vodní park Mundomar a Terra Miticia patří k nejlepším rodinným destinacím ve Španělsku, přičemž první nabízí nejrůznější skvělé interakce se zvířaty, zejména s delfíny, a druhý je obrovským zábavním parkem s horskými drahami a atrakcemi, pouličními shows, nebo laser games...

Parametry nemovitosti

Cena
90 000 € /za nemovitost
Poznámka k ceně
prodej ideální 1/8
Aktualizováno
10. 11. 2023
Adresa
Benidorm
ID
612
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
200 m2
Podlahová plocha
85 m2
Plocha nemovitosti
680 m2
Plocha zahrady
480 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Libor  Záhumenský

Libor Záhumenský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů?

Podobné nemovitosti