Prodej vinného sklepa, Jevišovka, 20 m2

Jevišovka

1 440 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 863 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jevišovce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji soubor pozemků, tvořící jeden funkční celek o výměře 1229 m2 v obci Jevišovka. Nabízená nemovitost se dle platného územního plánu skládá ze dvou částí. Část o uliční šíři 15 m a výměře 228 m2 jejíž součástí je stavba zemního sklepa se nachází v plochách: smíšené výrobní - vinné sklepy a rekreace. Vinný sklep není v dobrém technickém stavu a je určen spíše k demolici. Druhá rovinatá část o výměře 1001 m2, která je oplocená, je evidována i užívána jako zahrada. Na tomto pozemku je kromě několika ovocných stromů vysázena také plně plodící vinice. Nemovitost se nachází v okrajové části obce Jevišovka a přístup je zajištěn po asfaltové obecní komunikaci.
Malebná Jihomoravská obec Jevišovka je vzdálená cca 40 km od Brna a přímo sousedí s Rakouskou republikou. Vinařská obec Jevišovka je součástí sítě cyklostezek, které propojují obec Jevišovku - Mikulov - Lednicko Valtický areál a zasahují až na území Rakouska.
Cena je uvedena bez provize RK.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
1 440 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 11. 2023
Adresa
Jevišovka
ID
230041
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
20 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1229 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Moravika

Moravika

Kostelní nám. 12/5, Mikulov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Dagmar Novotná

Dagmar Novotná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vinných sklepů v Jevišovce?

Podobné nemovitosti