Prodej pozemku pro bydlení, Všetaty, 1321 m2

Všetaty

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Všetatech

Úklidové služby

Informace k pozemku

-Snížená cena- Nabízíme Vám k prodeji pozemek, v zajímavé lokalitě nedaleko Rakovníka ležící v obci Všetaty. Pozemková pacela je vedena jako stavební se zastavěnou plochou a nádvořím o celkové rozloze 1321m.
Na pozemku stojí patrová stodola o zastavěné ploše cca 150m a další dva přístřešky. K pozemku je přístup z obecní komunikace s vlastní branou. Velice zajímavá nemovitost s mnoha využitím. Je možné se napojit na obecní vodovod a kanalizaci.

K tomuto pozemku je možné přikoupit sousední parcelu o výměře 1321m, na které stojí stavba samostatného rodinného domu.

Všetaty jsou obec ležící v okrese Rakovník, nacházející se 10 kilometrů jižně od města Rakovník. Obec se rozkládá v malebném kraji Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko, což ji dělá atraktivním místem pro ty, kdo mají rádi přírodu a venkovský život. Zdejší prostředí je vhodné pro relaxaci a rekreaci, jsou zde také možnosti pro turistiku, cykloturistiku a jiné outdoorové aktivity.... Velice dobrá dopravní dostupnost do Rakovníka - 12min, Kladna - 40min, Praha Zličín - 50min, Plzeň - 60min. V obci se nachází autobusová linka.

Doporučujeme prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Všetaty
ID
21751
Plocha nemovitosti
1321 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová, Neupravená
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Bc. Jaroslav Janiš

Bc. Jaroslav Janiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Všetatech (okr. Rakovník)?

Podobné nemovitosti