Prodej bytu 3+kk, Šumperk, Lidická, 58 m2

Lidická, Šumperk

3 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 585 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi.)

Exkluzivní partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

53 nových 2+kk, 3+kk, 4+kk bytů vznikne v bývalé administrativní budově v Šumperku na ulici Lidická. Konečně se dostane na každého, kdo chce na tomto hezkém místě mít doslova nový domov. A také se dostane na každého, kdo chce nový investiční byt. Byt, který poroste na hodnotě a poskytne Vám vše, co potřebujete.

Byty budou postupně vznikat v průběhu roku 2024 a 2025. Budou v osobním vlastnictví. Vybavení bude ve vyšším kvalitativním standardu, o který je dnes zájem. Byty 2+kk o ploše 35m2. Byty 3+kk od 50m2 až 83m2. Byty 4+kk o ploše 82m2 až 90m2. Budou i sklepy. Bytový dům je 6 podlažní, 2 výtahy zajistí pohodlné bydlení a rampa zajistí bezbariérovost.

Udržitelnost projektu zajišťují fotovoltaické panely pokrývající spotřebu společných prostor, zelená střecha, možnost dobíjení elektromobilů či využití sdíleného elektromobilu pro rezidenty.

Krásné nové komfortní bydlení s výhledem na Jeseníky a dostupností všech služeb města Šumperk. Byty se nachází v klidné části města s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Školy, školky, lékárny, obchody, banky, úřady, pošta, aquacentrum, sportovní hala, parky, vlakové nádraží, autobusové nádraží a další, to vše jen pár kroků od bytového domu.

Byt se dá koupit i k rekreačním účelům. Jeseníky jsou přece za rohem. V létě turistika a cyklistika a v zimě lyžování a běžky. Těsně okolo bytu vede červená turistická trasa kolem vodní nádrže Krásné a jen 500 m od bytu za rybníčkem Benátky vede cyklistická trasa do hezké přírody. V přírodě si můžete užívat každou minutu. A přitom kompletní služby města máte stále k dispozici. Využití bytu je všestranné a časem ho můžete měnit. Proto byty v Šumperku kupují i lidé z Brna a Olomouce.

Byt je nejen domov, ale především hmatatelná hodnota, ve které uložíte své peníze. A máte jistotu, že z dlouhodobého hlediska jeho cena poroste.

Uvažujete-li jako investor, máte možnost mít Pět bonusů v jednom v speciálním programu. 1. budete mít byt v osobním vlastnictví, 2. převezeme všechny starostí s nájemníky, 3. máte garantovaný výnos, 4. máte pravidelný měsíční příjem, bez ohledu na obsazenost, 5. máte možnost, kdykoli byt zpětně odprodat za 100% kupní ceny. Roční výnos je od 4,73 % p.a.

Ušetřete! Využijte naši Dotaci na hypotéku. Po dobu 3 let Vám garantujeme úrok 2,99 % a zbytek splátky budeme platit za Vás. A neplatíte provizi.

Technické informace k rekonstrukci, které jsou již známy:
Bytový dům je skeletová budova, zateplení fasády bude polystyrenem EPS tloušťka 200 mm, zateplení střechy bude polystyrenem EPS 100 tloušťka 200 mm, topení bude ústřední na zemní plyn s radiátory, v kuchyňské lince bude sklokeramická varná deska, elektrická trouba, cirkulační digestoř, myčka. Okna budou plastová s izolačním 3 sklem, osvětlení LED, vstupní dveře do bytu budou protipožární.

Nemusíte čekat, až bude vše hotové. Svůj vysněný byt si můžete rezervovat už teď a s radostí jen sledovat jek se rodí před očima.

Parametry bytu

Cena
3 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi.
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Lidická, Šumperk
ID
358
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
58 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
58 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Antonín Procházka

Antonín Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti