Prodej bytu 2+kk, Třeboň - Třeboň II, Jiřího Havlise, 66 m2

Jiřího Havlise, Třeboň II

6 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 453 Kč /za měsíc

(Cena nemovitosti je uvedena vč. DPH 21%, veškerých právních služeb či odměny za zprostředkování., Cena nemovitosti je uvedena vč. DPH 21%, veškerých právních služeb či odměny za zprostředkování.)

Exkluzivní partneři v Třeboni

Informace k bytu

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉ NEMOVITOSTI:

Nabízíme k prodeji nově zrekonstruovaný a kompletně vybavený přízemní apartmá o dispozici 2+kk, který se nachází v rámci apartmánového komplexu Relax Park Třeboň I. etapa, jehož kolaudace proběhla na jaře roku 2012 a je situován v bezprostředním sousedství populárních Lázní Aurora.

V celém apartmánu jsou použity nejmodernější technologie, kvalitní povrchové materiály a důraz byl kladen na detail, bezpečnost a komfort bydlení. Apartmán je řešen jako přízemní, bezbariérový a to s přímým vstupem z ulice. Nadstandardní výhodou tohoto apartmánu je jeho výměra. Užitná plocha více než 64 m2, která nabízí komfortní ubytování až pro 6 osob.

Citlivě provedena rekonstrukce apartmánu dala vytvořit toto úžasné místo pro rekreaci nebo populární krátkodobé vytěžování. Cílem bylo vytvořit osobní místo určené těm nejvyšším nárokům. Investorovi se v rámci celkové rekonstrukce a výběru jednotlivých prvků podařilo docílit praktičnosti a funkčnosti tak, aby byl celý apartmán bez dalších investic a každá jednotlivá část dávala maximální smysl.

VYBAVENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ:

Pokud toužíte vlastnit nemovitost, která bude krásná, moderní, bude vás bavit a kde vám bude stačit přijít jen s taškou oblečení, jste tady správně. Kompletní vybavení je děláno na míru a zakomponováno tak, aby bylo jednotné v celém apartmánu.

Kuchyňská linka s veškerými spotřebiči, klimatizační jednotky v každé obytné místnosti, podlahové topení s doplněním o moderní topidla, televizory v každé místnosti, nejvyšší řada vinylových podlah FatraClick, kvalitní dveře Sapeli, rozkládací sedací souprava, vestavěné skříně a nábytek ve všech místnostech, vyklápěcí postele, betonové stěrky a rovněž dálkové ovládání přístupu formou kliky SMART KEY.

ZARUČENÁ INVESTICE:

Abychom dokázali zaujmout i ty nejnáročnější klienty, jsou naše apartmány určeny především pro osobní, rekreační a investiční účely. Není nic jednoduššího než okamžitě začít pronajímat formou krátkodobých pronájmů, které pro vás zajistíme prostřednictvím specializované firmy.

Zajistíme vám kompletní správu a servis spojený s pronájmem a zhodnocením obou apartmánů, od získání hosta, přes vyřízení rezervace, předání apartmánů a jejich následné převzetí, služby recepce, výměnu lůžkovin, ručníků a hygienických potřeb až po celkový úklid apartmánů. Při tom všem však nepřijdete ani o možnost využívat apartmány pro sebe, vaši rodinu či přátele.

PERFEKTNÍ LOKALITA

Komplex je situován na západním okraji města Třeboně hned u parku Lázní Aurora, který přímo vybízí ke strávení dnů relaxace a odpočinku. Součástí lázní jsou mimo jiné i plavecký bazén se slanou vodou, aqua centrum, saunový svět a řada dalších možností odpočinku i sportovního vyžití.

Milovníci sportu, regenerace a dobrého jídla si zde najdou dostatek osobního zalíbení.

Bližší informace naleznete na => www.trebonapartment.cz

Budu se těšit na prohlídce, Michal Groulík a InStyle Real Estate

Parametry bytu

Cena
6 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena nemovitosti je uvedena vč. DPH 21%, veškerých právních služeb či odměny za zprostředkování., Cena nemovitosti je uvedena vč. DPH 21%, veškerých právních služeb či odměny za zprostředkování.
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Jiřího Havlise, Třeboň II
ID
341
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
66 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Michal  Groulík

Michal Groulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Třeboni?

Podobné nemovitosti