Prodej atypického bytu, Praha - Staré Město, Březová, 117 m2

Březová, Děčín III-Staré Město

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Hledáte pohodlné, možno i vícegenerační bydlení? Nabízíme 3 bytové jednotky v osobním vlastnictví o dispozicích 1+1 (47,5 m2) s půdním prostorem (20 m2), dále byt 1+1 (29,5 m2) a 1+kk (20,5 m2), ve 3. NP bytového domu, mají svou samostatnou společnou chodbu, která umožňuje celé patro uzamknout. Půda má vstup z této chodby. Celé patro lze uzamknout a přebudovat v jednu bytovou jednotku. Případně dispozice ponechat a dále pronajímat, byty jsou v současné době obsazeny nájemníky s krátkodobými nájemními smlouvami. Fond oprav činí 1.930,- Kč za všechny byty. Proběhla zde v roce 2012 kompletní rekonstrukce - okna, dveře, koupelny, bojlery, voda, elektřina, odpady, internet, TV rozvody, domácí telefon ke vstupu do domu. Každý byt má vlastní elektroměr a vodoměr, vytápění zajištěno společným plynovým kotlem, umístěným na soukromé chodbě. Funguje zde kamerový systém se záznamem a vchod do domu je pod uzamčením. Všechny byty mají své přípojky ve zdi na společnou TV /zdarma/ a síťové přípojky na vysokorychlostní internet.
Občanská vybavenost v těsné blízkosti – škola, školka, Lidl, Kaufland, městské koupaliště, zimní stadion, zastávka MHD s frekventovaným spojem, Mariánská louka pro oddych a procházky pod zámkem, cyklostezka podél Labe.
Optimální variantu financování zajistíme. Více informací u makléře nabídky.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
13. 10. 2023
Adresa
Březová, Děčín III-Staré Město
ID
7559
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
117 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
117 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Lenka Tlustá

Lenka Tlustá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Praze?