Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Znojmo - Mramotice, 8168 m2

Znojmo, Mramotice

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rovinatý pozemek v katastrálním území Mramotice o celkové výměře 8.168 m2. Dle platného územního plánu města Znojma, je možné zde vystavět.
- Maloobchod do 5.000 m2 až 10.000 m2
- Ubytování
- Stravování
- Služby
- Vědu a výzkum
- Administrativu
- Výstavnictví
- Sport a pohybovou rekreaci
K pozemku vede příjezdová cesta a IS jsou na kraji pozemku. Je zde možnost dokoupení sousedního pozemku o velikosti 19.740m2. Cena je stanovena na 1200,- / m2.

Znojmo je moravské město v okrese Znojmo a obec s rozšířenou působností v Jihomoravském kraji na levém břehu řeky Dyje, 65 km jihozápadně od Brna a 83 km severozápadně od Vídně. Hranice s Rakouskem probíhá osm kilometrů od města. Na území města žije 34146 obyvatel. Ve znojemské sídelní aglomeraci včetně přilehlých samostatných obcí žije přes 40 tisíc obyvatel.
S financováním pozemku, Vám rádi pomůžeme. Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Znojmo, Mramotice
ID
E3288Z030
Plocha nemovitosti
8168 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Eva Krejčová

Eva Krejčová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Znojmu?

Podobné nemovitosti