Prodej bytu 1+kk, Doloplazy, 46 m2

Doloplazy

1 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 055 Kč /za měsíc

(cena včetně provize RK a právních služeb)

Exkluzivní partneři v Doloplazech

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 1+KK ( o celkové výměře 46 m2) v obci Doloplazy u Prostějova. Byt i dům prošel celkovou rekonstrukcí v rozsahu novostavby.

Standart bytu:
Nová elektroinstalace, rozvody vody, odpadu, zateplené podlahy, anhydrid, plovoucí podlahy včetně lišt, nové obklady v koupelně, včetně sanity (sprchový kout, sprchová baterie, umyvadlo, páková baterie, skříňka, wc). Interiérové dveře, vstupní dveře do bytu, parapety. Vypínače, zásuvky, stropní světla. Vytápění elektricky včetně přímotopů s regulací, ohřev vody pomocí tepelných čerpadel.

Stavba:
Jedná se o cihlovou podsklepenou čtyřpodlažní stavbu (1.PP, 1.NP, 2.NP a 3.NP) bytového domu s možností parkováním ve dvoře. V bytovém domě je k prodeji celkem 18 bytů, 16 kategorie 1+kk, 2 kategorie 2+kk (dispozici možno upravit) společné chodby se schodištěm a výtahem. Další nebytové prostory, sloužící jako skladové, jsou umístěny v 1.PP. Bytový dům je určený pro bydlení cca 20-36 osob v 18 bytech. Jedná se o objekt samostatně stojící na parcele p.č. st. 90 zastavěná plocha a nádvoří o velikosti 1373 m2 a pozemku par.č. 74/5 zahrada o velikosti 750 m2, celkem tedy 2123 m2
- obestavěný prostor 5664,00 m3
- zastavěná plocha 385,00 m2
- užitná plocha 762,24m2

Kompletní rekonstrukce v rozsahu novostavby nová střecha včetně krovů, zateplení stropu, krytiny, svodů, nové trámové stropy, výtah, nová fasáda včetně oken a vstupních dveří. Zateplení všech podlah v domě včetně stropů, nové rozvody vody, odpadů včetně elektroinstalace v celém domě a ve všech bytech. K dispozici parkovací stání atd.

Lokalita:
Obec Doloplazy se nachází v okrese Prostějov v Olomouckém kraji. Žije zde 560 obyvatel. Součástí obce je i vesnice Poličky. Obec náleží do mikroregionu Němčicko, okres Prostějov, Olomoucký kraj. Mikroregion Němčicko sdružuje 17 přilehlých obcí.
Obec disponuje obecním úřadem, mateřskou školkou, potravinami, praktickým lékařem, výborným vlakovým a autobusovým spojením a především výbornou spádovostí do okolí a to díky sjezdu na dálnici, který je pouhé 4 km a tím skvělou dostupnost do Prostějova 10 km, Vyškova 15 km, Brodek u Prostějova 6 km, Kroměříže 20 Km a dalším množstvím přilehlých obcí a okolních měst.

Dokončení bytu prosinec 2023

Parametry bytu

Cena
1 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Doloplazy
ID
604/5023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
46 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Plocha nemovitosti
46 m2
Topení
Lokální elektrické
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Petr Kolínek

Petr Kolínek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Doloplazech (okr. Prostějov)?

Podobné nemovitosti