Prodej pozemku pro bydlení, Orlické Podhůří, 1343 m2

Orlické Podhůří

1 000 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 5 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Orlickém Podhůří

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemky o výměře 1339 m2 a 1665 m2 situované na příjemném klidném místě v obci Orlické Podhůří, části obce Rozsocha. Pozemky jsou územním plánem obce určeny jako plocha bydlení v rodinných domech - venkovské.
Pozemky jsou přístupné ze stávající zpevněné místní komunikace podél severního okraje, podél které je osazeno i veřejné osvětlení.
Dostupné jsou následující inženýrské sítě - elektřina (nadzemní vedení nízkého napětí) podél přilehlé komunikace, plynovod rovněž veden podél pozemku, přímo na pozemku je vedení CETIN, vodovod v dosahu (nebližší řad 30m od hranice pozemku). Vyjádření vlastníků sítí o jejich umístění jsou k dispozici na vyžádání.
Pro výstavbu je nutné získat výjimku pro výstavbu v ochranném pásmu lesa.
Cena činí 1000 Kč za 1 m2 parcely. Inzerát uvádí cenu za menší z obou pozemků o výměře 1339 m2. Je možné koupit každý pozemek zvlášť nebo oba dva jako celek.
Pozemky jsou prosty jakýchkoliv právních zátěží. Pro bližší informace nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
1 000 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Orlické Podhůří
ID
N00006
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
1343 m2
Plocha nemovitosti
1343 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo freenest

freenest

Veverkova 1343/1,, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Halamka

Ing. Miroslav Halamka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Orlickém Podhůří?

Podobné nemovitosti