Prodej zahrady, Litvínov, 1140 m2

Hamr u Litvínova

1 396 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 657 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje kompletní právní servis i advokátní úshovu)

Exkluzivní partneři v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Dobrý den,
nabízíme Vám k prodeji pozemek v osobním vlastnictví - zahradu s celkovou výměrou 1140 m2, která se nachází v kat. území Hamr u Litvínova. Nemovitost se nachází opodál od hlavní silnice Podkrušnohorská směr Litvínov - Janov, proto zde můžete očekávat klid od rušné komunikace. Podél zahrady vede asfaltová cesta - cyklostezka, jejiž část není tak frekventovaná. K zahradě je proto pohodlný přístup přímo autem s možností parkování u cesty nebo přímo na vlastním pozemku, a to díky vratům, kterými je opatřen plot. Popřípadě můžete přijet autobusem, který má zastávku vzdálenou zhruba 5 minut.

Zahrada sestává ze dvou vedle sebe ležících nepřepažených parcel (parc. č. 675/26 - 392 m2 a parc. č. 675/27 - 731 m2) a je celkově oplocená. Zhruba 2/3 pozemku jsou zcela rovinné, zatravněné s průchozími cestičkami, druhá část je řešena kaskádově s výsadbou různých keřů, květin či ovocných stromků - ideální řešení pro záhonové pěstitelství. Na celém pozemku je rozvod užitkové vody, která je čerpána z protějšího rybníka. Voda je pouze sezónní (cca. duben - říjen, dle počasí). Spotřeba vody není nijak omezena a je v roční pevné platbě nepřesahující 500,- Kč. Na pozemek je také přivedena elektřina. Z původní chaty (parc. č. st. 717 - 17 m2) zbyli pouze betonové základy (viz. foto). Je zde také jeden sklepní prostor plný spodní vody. Ta je zde stabilně, nevysychá. Skrze čerpadlo se takto kropil skleník a další. Dle územního plánu lze na každé parcela vystavit jednopodlažní stavbu - zahradní chatu, se zastavěnou plochou do 30 m2 a se zachováním charakteru stavby odpovídající okolní chatové zástavbě. Do této plochy se nezapočítávají doplňkové stavby (kůlny či zahradní domky pro nářadí).

Pokud hledáte větší pozemek pro Vás a Vaší rodinu, očekáváte klidnou lokalitu s blízkou dostupností centra města, zaujme Vás vhodné řešení pro pěstování ovoce a zeleniny, očekáváte dostupnost na pozemek autem, tato nabídka Vás zcela jistě zaujme.

Neváhejte mě kdykoli kontaktovat, tuto jedinečnou nabídku Vám po dohodě mile rád osobně představím.

Parametry pozemku

Cena
1 396 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje kompletní právní servis i advokátní úshovu
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Hamr u Litvínova
ID
185-NP02211
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1140 m2
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Jan Soudek

Jan Soudek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Litvínově?

Podobné nemovitosti