Prodej pozemku pro bydlení, Modlany, 847 m2

Modlany

1 961 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 348 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Modlanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Stále jste nevybrali vhodný stavební pozemek pro svůj projekt? Možná jste tušili, že ten pravý teprve přijde…

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme pozemek o snadno udržované velikosti 847 m2 v centru krásných Modlan, které jsou vzdáleny pouhé 4 km od Teplic, 15 minut od Ústí nad Labem a 9 km od nájezdu na D8 ve směru Praha – Drážďany.

Pozemek je tvořen dvěma parcelami, a to stavební parc. č. 23, která je vedena jako zastavěná plocha a nádvoří s velikostí 634 m2 a parc. č. 94 o velikosti 213 m2, která je vedena jako zahrada.

Územním plánem, který najdete na našem webu, je pozemek vhodný k nespočtu způsobů využití. Jediným omezením je výstavba objektu do výšky max. 12 m a ponechání 40 % podílu pozemku pro zeleň. Vzniká zde tak skvělá příležitost naplnit své představy o ideálním domě na 508 m2 a vytvoření nádherné a snadno udržovatelné zahrady, která díky mírnému kaskádovitému terénu může získat velmi zajímavou architektonickou podobu.

Pozemek není zasíťovaný, ovšem přípojky jsou umožněny na dvou místech podél pozemku. S umístěním domu si tak nemusíte lámat hlavu nad cenou za přivedení sítí. Jednoduše se připojíte v místě, které vám bude ekonomicky vyhovovat více.

Vzhledově půvabné Modlany jsou místem, kde se Vám bude jednoduše krásně žít, neboť v obci je řada sportovního a kulturního vyžití po celý rok a v okolí krásná příroda pro volnočasové aktivity. Podle vydaného plánu investic by mohla také v obci vzniknout cyklostezka, která bude propojovat Modlany s jezerem Milada, které je vzdáleno necelé 3 km už v současnosti nabízí in-line dráhu, cyklostezky i půjčovnu sportovního vybavení pro různé vodní sporty. V obci nechybí ani základní občanská vybavenost v podobě zastávek MHD, mateřské školy a obecního úřadu.

Těšíme se na prohlídku s vámi.

Parametry pozemku

Cena
1 961 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Modlany
ID
00108
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
847 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK Premia

RK Premia

Benešovo náměstí 617/14, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Kateřina Maříková

Kateřina Maříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Modlanech?

Podobné nemovitosti