Prodej sadu/vinice, Dolní Dunajovice, Hlavní, 90769 m2

Hlavní, Dolní Dunajovice

200 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 1 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dolních Dunajovicích

Informace k pozemku

Nabízíme Vám jedinečnou možnost koupě plně plodících vinic, které jsou vysázeny ve vyhledávaných viničních tratích vinařských obcí Dolní Dunajovice, Bavory, Milovice a Dobré Pole. Tyto obce jsou součástí vinařské oblasti Morava, mikulovské vinařské podoblasti, což je samo o sobě zárukou produkce skvělých vín. Celková výměra nabízených pozemků je 90769 m2 a je osázena cca 80-ti % bílých odrůd vín: Pálava, Müller Thurgau, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Chardonnay, Veltlínské zelené, Kerner, Saphira, Děvín, Hibernal, Rulandské šedé, Sauvignon a cca 20-ti % červené odrůdy Zweigeltrebe. Některé vinice jsou oploceny a tvoří větší funkční celky. Spon vinic se pohybuje v rozmezí 2-3 metrů a všechny jsou obdělávány viničním traktorem.
Vzhledem k velikosti vinic a rozmanitosti odrůd jsou pozemky ideální pro vybudování nového vinařství, případně mohou sloužit k rozšíření stávajícího podnikání.
Pokud tedy uvažujete o vlastním podnikání, nebo chcete dobře investovat a naše nabídka Vás zaujala, tak nás neváhejte kontaktovat.
Cena je uvedena bez provize RK.

Parametry pozemku

Cena
200 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2023
Adresa
Hlavní, Dolní Dunajovice
ID
230025
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
90769 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Moravika

Moravika

Kostelní nám. 12/5, Mikulov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Dagmar Novotná

Dagmar Novotná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje sadů/vinic v Dolních Dunajovicích?

Podobné nemovitosti