Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Rodvínov, 11001 m2

Rodvínov

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rodvínově

Informace k pozemku

Prodej mírně svažitého pozemku v okrajové části Rodvínova.
Máte-li rádi romány, čtěte dál, v opačném případě, si nenechte proklouznout příležitost mezi prsty a zavolejte pro více informací a případnou prohlídku.

Mám tu jedinečnou příležitost nabídnout Vám prodej mírně svažitého pozemku o rozloze 11001 metrů čtverečních v klidné okrajové části Rodvínova. Tento pozemek nabízí skvělé možnosti pro různé druhy využití.
Hlavní rysy tohoto pozemku zahrnují:
1. Rozloha: S celkovou rozlohou 11001 metrů čtverečních máte dostatek prostoru pro realizaci svých plánů a přání.
2. Mírně svažitý terén: Díky mírnému sklonu terénu může být tento pozemek do budoucna vhodný pro zajímavé projekty s krásným výhledem.
3. Klidné prostředí: Pozemek se nachází v okrajové části Rodvínova, což zaručuje poklidné a tiché prostředí. Je ideálním místem pro ty, kteří hledají odpočinek a únik od ruchu města.
4. Přírodní krása: Okolní krajinu tvoří úchvatné přírodní scenérie, která nabízí možnosti pro venkovní aktivity a relaxaci. Můžete si užít procházky v přírodě, cyklistiku nebo pikniky s rodinou a přáteli.
5. Perspektiva: S tímto pozemkem máte potenciál pro budoucí rozvoj a investici. Vzhledem k jeho klidné poloze v okrajové části Rodvínova může mít v budoucnu potenciál pro různé druhy projektů, jako je výstavba rekreačního areálu, venkovského turistického zařízení nebo několik rodinných domů, kdy sítě vedou přímo přes pozemek a to po jeho jižní straně, kde jsou doprovázeny i asfaltovou komunikací.
6. Dostupnost služeb: Přestože se jedná o okrajovou část, stále máte dostatečnou dostupnost základních služeb a obchodů v blízkém okolí.
7. Investiční příležitost: Tento pozemek může být atraktivní investicí pro ty, kteří hledají možnosti dlouhodobého zhodnocení svých finančních prostředků. Vzhledem k jeho charakteristikám a perspektivě může nabídnout dobrý výnos na investici. Cena tohoto mírně svažitého pozemku o rozloze 11001 metrů čtverečních je 2.990.000,- Kč.
Tento pozemek je skvělou investiční příležitostí, nezapomeňte, že tato nabídka je omezená, proto neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Rodvínov
ID
20372
Plocha nemovitosti
11001 m2
Komunikace
Asfaltová
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Bc. Lukáš Kubala

Bc. Lukáš Kubala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Rodvínově?

Podobné nemovitosti