Prodej komerční nemovitosti, Horažďovice, Předměstí, 2500 m2

Předměstí, Horažďovice, okres klatovy

35 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 166 800 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Horažďovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi komerční areál v Horažďovicích (v části Předměstí), který je tvořen skladovou (výrobní) halou, původní administrativně-výrobní budovou, plachtovou halou a manipulační plochou. Celková výměra pozemků činí 3649 m2.

Výrobní hala s rozměry 60 x 20 m byla postavena před 10ti lety. Skládá se ze 3 částí (přípravná, výrobní a skladovací). Zázemí tvoří soc. zařízení a šatny. K dispozici je zvedací rampa, vzduchotechnika, kamerový systém. Na okraji haly stojí trafostanice.

Původní podsklepená budova sloužila dříve jako hotel. V přízemí se nacházejí výrobní prostory, bývalá prodejna, kotelna a zázemí. V patře jsou další dílny, kanceláře, šatny, soc. zařízení a sklady.

V podkroví jsou další nevyužívané prostory. Na budovu navazuje přístavba kotelny s velkým a úsporným kotlem na tuhá paliva, kterým se vytápí jak tato budova, tak i výše popisovaná hala.

Na vyasfaltované manipulační ploše stojí ještě plachtová hala o rozměrech 12 x 18 metrů. K dispozici jsou i vyhrazená parkovací místa na vlastním pozemku.

Areál je napojen na elektřinu, vodovod a kanalizaci. Plyn zde není.

Objekt se prodává jako celek a lze jej využít k výrobním a skladovacím účelům s administrativním zázemím. K dispozici jsou plány obou objektů pro lepší představu o dispozicích.

Parametry nemovitosti

Cena
35 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Předměstí, Horažďovice, okres klatovy
ID
H45/23
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2500 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1796 m2
Plocha nemovitosti
3649 m2
Plocha nebytových prostor
2500 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Topení
Ústřední tuhá paliva
Doprava
Vlak, Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Josef Jeřábek

Mgr. Josef Jeřábek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Horažďovicích?

Podobné nemovitosti