Prodej chaty, Dolní Újezd, 80 m2

Dolní Újezd

1 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 624 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Dolním Újezdu

Informace k domu

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení vlastníka si dovolujeme nabídnout zděnou chatu s pozemkem o 366 m2 a vlastní studnou na prodej, situovanou v zalesněné části obce Dolní Újezd. Objekt, jež je unikátní svým umístěním na samotě, nabízí dispozici 2+1 a je obklopen ze všech stran divokou přírodou. Naprosto jedinečná příležitost pro milovníky klidu, kteří si chtějí vytvořit svoje vlastní útočiště od všedního ruchu.

Kuchyně a koupelna s WC jsou umístěny v přístavku v 1.NP, na který navazuje hlavní stavba. Ta je dále rozdělena vždy po jedné místnosti v podlaží, které jsou vytápěny kachlovými kamny. Na pozemku se nachází studna s užitkovou vodou, jež není určena k přímé konzumaci. Z inženýrských sítí je na pozemku elektrická přípojka a nemovitost je přístupná po místní lesní komunikaci z obce Dolní Újezd. Dolní Újezd se nachází na úpatí Oderských vrchů 4 km severozápadně od města Lipníka nad Bečvou v údolí Moravské brány, která od sebe odděluje na jedné straně Jeseníky a na druhé straně Beskydy. Najdeme tu mateřskou i základní školu, praktického lékaře, poštu, sportovní areál a spousty možností k vycházkám do přírody.

Parametry domu

Cena
1 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Dolní Újezd
ID
02045
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
366 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jaroslav Vojta

Jaroslav Vojta

Legionářská 1319/10, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Martin Ferianec

Martin Ferianec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Dolním Újezdu (okr. Přerov)?

Podobné nemovitosti