Prodej - jiné, Hovorany, 50 m2

Hovorany

2 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 909 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hovoranech

Informace k nemovitosti

Milujete víno a Jižní Moravu? Líbilo by se Vám mít svůj vlastní vinný sklep, kde budete mít i kompletní zázemí v lokalitě která nabízí nepřeberné množství zážitků, ale i pohody a klidu? Nebo máte skvělý podnikatelský nápad a hledáte nemovitost k jeho realizaci (sousední sklípek již slouží jako ubytování a je plně obsazen od března do října, poptávka ubytování je zde hodně vysoká)?

Pak právě tahle nemovitost by mohla být ta Vaše vysněná.

Ke koupi Vám nabízíme velmi pěkný vinný sklep s veškerým zázemím, který po pár úpravách může sloužit jako skvělé útočiště pro Vás a Vaši rodinu. Sklípek se nachází v krásné lokalitě, na okraji obce Hovorany, přímo na Mutěnické vinařské stezce. Přímo v obci Hovorany je několik vinařských akcí pořádaných každý rok, které navštíví tisíce lidí z celé České republiky. Výchozí pozice je zde skvělá k pořádání výletů po okolí, ať už za vínem, cykloturistikou, nebo jen tak relaxovat při procházkách malebným okolím Jižní Moravy. Lokalita nabízí krásné prostředí i výborné využití. Cca 100 metrů od sklípku se nachází krásný rybníček s hospůdkou, kde jsou pořádány různé grilovací akce ryb i masa a je zde vybudováno i dětské hřiště pro Vaše ratolesti. Obec Hovorany disponuje veškerou občanskou vybaveností.

Sklep je napojen na inženýrské sítě (kanalizace, voda, elektřina), takže se nemusíte trápit s kopáním studny, ani septiku. U sklípku je možné zaparkovat 2-3 auta.

S financováním na míru Vám rádi pomohou naši profesionálové ze Swiss Life Select. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování nemovitosti.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat a domluvit si prohlídku

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.

Parametry nemovitosti

Cena
2 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Hovorany
ID
20092
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
32 m2
Plocha nemovitosti
32 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Michal Mráček

Michal Mráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ostatních nemovitostí v Hovoranech?

Podobné nemovitosti