Prodej obchodního prostoru, Praha, Chlumecká, 270 m2

Chlumecká, Praha, Kyje

24 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 095 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Dovoluji si vám nabídnout ke koupi výjimečnou nemovitost v Chlumecké ulici v Praze na Černém mostě, pouhých pár minut od stanice metra. Jedná se o třípodlažní rodinný dům s celkovou užitnou plochou 270 m2 s třemi oddělenými bytovými jednotkami. Tento jedinečný dům lze využít jak ke komerčním účelům, tak pro vícegenerační bydlení.

Dle územního plánu města se jedná o území SV – všeobecné smíšené.

Hlavní využití: Plochy pro umístění polyfunkčních staveb nebo kombinaci monofunkčních staveb pro bydlení, obchod, administrativu, kulturu, veřejné vybavení, sport a služby, při zachování polyfunkčnosti území.

Přípustné využití: Polyfunkční stavby pro bydlení a administrativu v souladu s hlavním využitím, obchodní zařízení s hrubou plochou do 8000 m2, stavby pro administrativu, kulturní a zábavní zařízení, školy a školská zařízení, zdravotnická zařízení, ubytovací zařízení, drobná nerušící výroba a služby atd.

Dům má zastavěnou plochu 121 m2, celková plocha pozemku je 1104 m2. Před domem je dostatečný prostor na parkování pro potenciální zákazníky. Zahrada za domem pak nabízí dostatečné soukromí a prostor pro relaxační zónu. V přední části pozemku se nachází vysoký reklamní billboard, který zajišťuje majiteli zajímavý pasivní příjem a možnost propagace své činnosti.

Nemovitost se nachází na frekventované ulici Chlumecká, kde je velké množství obchodních prostorů a showroomů.

Interiér domu byl kompletně zrekonstruován a kvalitně vybaven. Jsou zde nové rozvody elektřiny, vody, odpadu, kvalitní podlahy, obklady, omítky, nadstandardní okna s trojsklem a izolační protihlukovou fólií.

V přízemí se nachází menší bytová jednotka o dispozici 3+kk a velikosti 60 m2, garáž a dílna. Tento byt je prakticky celý bezbariérový.

Bytová jednotka v 1. patře o dispozici 4+kk a velikosti 90 m2 nabízí příjemný, jižně orientovaný obývací pokoj s krbovými kamny a krásnou moderní kuchyní, ložnici, pracovnu, pokoj, šatnu, koupelnu a 2xWC.

Třetí velkorysá bytová jednotka o dispozici 3+kk a ploše 90 m2 je v podkroví. Veliké štítové okno v prostorném obývacím pokoji vytváří jedinečnou prosvětlenou atmosféru, další dva pokoje jsou nyní využívány jako ložnice a pracovna. Byt má také vlastní koupelnu, WC a šatnu.

Bytové jednotky jsou upraveny tak, aby bylo možné je užívat samostatně a oddělit náklady na služby. Každá z jednotek má svůj vodoměr a elektroměr. Vytápění je zajištěno plynovými kotli. Objekt je napojený na vodovod, kanalizaci, plyn a elektřinu. Exteriér domu je aktuálně před dokončením. Na pozemku se dále nachází rozestavěná garáž pro dvě auta. Každá bytová jednotka tak má připravené jedno kryté parkovací stání.

Doporučuji osobní prohlídku, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na vás.

Parametry nemovitosti

Cena
24 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Chlumecká, Praha, Kyje
ID
00887
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha nemovitosti
1104 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Tomáš Novák

Tomáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze?

Podobné nemovitosti