Prodej činžovního domu, Plzeň - Doubravka, Zábělská, 273 m2

Zábělská, Plzeň 4

14 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 103 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Prodej činžovního domu se 4 jednotkami, které jsou v pronájmu (3 byty, 1 nebytový prostor), v městké části Doubravka, v Plzni.
Dům je plně obsazen stálými nájemníky.
Plocha domu 273,3 m2. Dům je zateplen, má novou fasádu, plastová okna s izolačními dvojskly, solární panely FTV na střeše domu. Dům je po rekonstrukci - podlahy, štuky, rozvody vody, odpady, ve 2 bytech nové koupelny, 3 byty mají novou kuchyň. Jeden byt je kompletně zařízen. Dále je zde zcela nová elektroinstalace, včetně skříně pro jističe, dále rozvody pro slaboproud, wifi, nový Intercom (pro 4 byty + rezerva).
Dům disponuje zahradou ve vnitrobloku, ta je také po rekonstrukci, nová dlažba, plot, krycí síťovina na plotu, okrasné dřeviny, několik vzrostlých stromů, rybíz, angrešt. Na zahradě je i okrasné jezírko, slunečník či zahradní nábytek.
Dům je členěn do 3 podlaží a podkroví. V 1.PP jsou sklepní místnosti. V 1.NP, 2.NP a podkroví domu jsou vybudované 4 jednotky, celkem o výměře 28, 36, 57 a 53,5 m2. Vstupy do bytů mají bezpečnostní a protipožární dveře. Společné prostory tvoří dřevěné schodiště a obložené zábradlí, jednotlivé schody mají nášlapy. V domě jsou v mezipatrech dvě komory.
Byt č.1 (1+kk) má krb a samostatný komín, je členěný na koupelnu+WC a pokoj s kuchyní.
Byt č.2 (1+1) má okna orientovaná do zahrady, skládá se z předsíně, zádveří, kuopelny+WC, kuchyňky a pokoje.
Byt č.3 (2+kk) má velkou kuchyňskou linku a okna na obě strany.
Byt č.4, resp. nebytová jednotka je s balkonem velikosti 3,6 m2, na jižní stranu a do vnitrobloku - zahrady.
1.PP je rozdělené na dvě části, první nabízí možnost vybudovat další nebytovou jednotku, (z poloviny na úrovni terénu zahrady) s velikostí kolem 35 m2.
Druhá část je rozdělena na 3 oddíly určené pro uložení věcí nájemníků a dále jako malá dílna.
Na střeše domu jsou instalovány solární panely - FTV umožňují příjem 60.000 Kč za rok + cca 20.000 Kč/rok od ČEZ.
Bližší informace o příjmech z nájmu, půdorysech nemovitosti a dalších detailech nemovitosti Vám rádi poskytneme. Je možno financovat hypotékou, kterou vám pomůžeme zajistit. V případě dotazů neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
14 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 4. 2023
Adresa
Zábělská, Plzeň 4
ID
7489
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
273 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
122 m2
Plocha nemovitosti
182 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Josef Kříženecký

Josef Kříženecký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Plzni?

Podobné nemovitosti