Prodej chaty, Sušice - Sušice III, Nuželická, 29 m2

Nuželická, Sušice III

3 318 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 813 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Sušici

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji zahradu ( s možností výstavby rekreačního objektu, nebo malého domku), nyní se zahradním domkem v krásné slunné lokalitě na okraji města Sušice, nedaleko od řeky Otavy.. Pozemek o celkové výměře 2.288 m2, veden jako zahrada se nachází na jihozápadní straně, jako druhý v řadě malé zahrádkářské osady s 8-mi pozemky, - mimo město. Na zahradě je vybudován dřevěný zahradní domek - chatička se zastavěnou plochou 29 m2, dílna 17 m2 a drobné přístavky. Pozemek, nyní jako jeden celek vlastní dvoje vjezdová vrata z každé strany pozemku a nabízí se varianta jej snadno rozdělit na dva samostatné pozemky se samostatnými vstupy z přístupové cesty. Ze stejného důvodu, s možností rozdělení, je osazen dvěma el. sloupky (1x pro chatu a druhý je zatím volný pro zřízení druhého pozemku). V této oblasti lze postavit rekreační domek, nebo stavbu o dvou podlaží se zastavěnou plochou 50m2 na každém samostatném pozemku.
Tato slunná a tichá lokalita nabízí velkorysý široký výhled na město, rozhlednu Svatobor, pásma lesů a luk, přesto v blízkosti města cca 0,5km a lesoparku Luh a Ostrov Santos. Pozemek je oplocen a obklopen přírodou. Elektřina je přivedena na pozemek s chatou, voda čerpána z vlastní kopané studny vyskružená (o hl.17m). Tato poloha chaty Vás dokáže překvapit celodenním sluncem a otevřeným výhledem do okolí. Veškerou občanskou vybavenost najdete ve městě Sušice (cca 1km). Veškeré informace a fotografie, upřesnění lokality zašleme zájemcům a vyžádání. Na tuto nemovitost se nevztahuje PENB.

Parametry domu

Cena
3 318 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 11. 2023
Adresa
Nuželická, Sušice III
ID
CH123
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
46 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
46 m2
Podlahová plocha
29 m2
Plocha nemovitosti
2228 m2
Plocha zahrady
2182 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Asfaltová, Neupravená
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jaroslav Staněk

Jaroslav Staněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Sušici (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti