Prodej pozemku pro bydlení, Pátek, 655 m2

Pátek

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Pátku

Úklidové služby

Informace k pozemku

Hledáte klidné místo pro stavbu Vašeho vysněného domova? Exkluzivně Vám nabízíme jedinečný pozemek na klidném okraji obce Pátek u Poděbrad. Pozemek se nachází v těsném dosahu přírody a při tom jen několik minut od lázeňského města Poděbrady, které nabízí veškerou občanskou vybavenost a nadstandardní kulturní vyžití jak pro děti tak pro dospělé.
Parcela s celkovou výměrou 655 m2 je orientována na Jihozápad takže si užijete sluníčko i po příchodu z práce. Je aktuálně vedená jako orná půda a nachází se v lokalitě územním plánem určené k výstavbě rodinných domů. Celková zastavěnost pozemku může být maximálně 40 % z výměry pozemku. K pozemku je dále k dispozici projekt rodinného domu, vlastní kopaná studna a přípojky na veřejný vodovod, kanalizaci a rozvod elektrické energie.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě kontaktujte.
V případě zájmu, zajistíme bezkonkurenční financování nákupu pozemku, případně celé výstavby.
Těšit se na Vás bude Vaše realitní makléřka Jana Sýkorová.

Parametry pozemku

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 12. 2023
Adresa
Pátek
ID
19874
Plocha nemovitosti
655 m2
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Bc. Jana Sýkorová

Bc. Jana Sýkorová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pátku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti