Prodej bytu 4+kk, Olomouc - Nová Ulice, Třída Jiřího Pelikána, 82 m2

Třída Jiřího Pelikána, Nová Ulice

7 603 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 234 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k bytu

Byty Na Šibeníku - II.etapa
Projekt navazuje na úspěšnou první etapu.
Dachi prodejce developer Vám v II. etapě úspěšného projektu Byty Na Šibeníku nabízí v bytovém domě F2 ke koupi byt 4+kk (204) o výměře 82,30m s balkonem 6m v 2. NP. Jedná se o bytový dům s celkem 5 podlažími (1 podzemní podlaží a 4 nadzemní podlaží). Samozřejmostí je možnost dokoupení parkovacích stání nebo komor. Využijte možnosti zajímavých nabídkových cen v rámci zahajovací fáze projektu. Pomůžeme Vám s vyhledáním nejvýhodnějšího financování prostřednictvím našeho hypotečního centra. Doporučujeme si domluvit schůzku s realitním poradcem projektu. Možnost prohlídky ve vzorovém bytě. Vysoký standard s možností výběru odstínu.
Předpokládaný začátek výstavby je první čtvrtletí roku 2023. Do svého nového domova se můžete stěhovat v zimě roku 2025.

Parametry bytu

Cena
7 603 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Třída Jiřího Pelikána, Nová Ulice
ID
18423
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
82 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Plocha nemovitosti
82 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Andrea Minaříková

Andrea Minaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti