Prodej pozemku pro bydlení, Rožďalovice - Hasina, 6194 m2

Hasina

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Kupní cena je kompletní, vč. veškerého realitního servisu, NABÍDNĚTE, CENA JE OTEVŘENA K JEDNÁNÍ)

Exkluzivní partneři v Rožďalovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Zprostředkuji Vám prodej stavebního pozemku, který je zahrnut do ÚP, o celkové výměře 6194 m2, v kraji lesů a rybníků, na Nymbursku, Pozemek pro 1-2 domy.
Spolu se sousedním pozemkem (8632 m2) je určen k následnému dělení na 3-4 samostatné stavební parcely pro výstavbu rodinných domů k trvalému bydlení, Zajímavé především pro stavební společnosti, které dokáží zajistit výstavbu 1-4 domů pro koncové zájemce (více info po telefonu).
Aktuální stav s množstvím náletových dřevin malého průměru, které je nutno zlikvidovat, celek srovnat, zrekultivovat, příjemná klidná lokalita cca 2 km od města Rožďalovice, která přímo navazuje na obytnou část sousední obce Hasina. V místě jsou k dispozici veškeré IS. (veřejný vodovodní a kanalizační řad, plynovod a elektro vedení na sloupech.). Podél lokality vede zpevněná přístupová komunikace.
Charakter budoucí zástavby je nutno přizpůsobit ( ne kopírovat) stávající zástavbě těsně navazující obce Stará Hasina. Zastavěnost jednotlivých parcel max. do výměry 250 m2 plochy, dle aktuálně platného územního plánu města.
Veškerá občanská vybavenost v Rožďalovicích, do města lze dojít i pěšky (3 minuty jízdy autem), v dosahu BUS i vlak., Městský úřad, MŠ, ZŠ, lékař, lékárna, obchody s potravinami a smíšené zboží, pošta, sportoviště, Mladá Boleslav 28 km, Jičín 25 km, Nymburk 22 km, v blízkém okolí lesy a rybníky, lokalita se pyšní velmi atraktivní návštěvností nedalekého Bučického Mlýna a Starých Hradů, kde se konají veřejné kulturní akce pro děti i celou rodinu. Z města Rožďalovice jezdí pravidelný železniční spoj směr Nymburk, odtud dále směr Praha, BUS směr MB. Právní servis Vám rádi zajistíme. Kontaktujte prosím makléře.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena je kompletní, vč. veškerého realitního servisu, NABÍDNĚTE, CENA JE OTEVŘENA K JEDNÁNÍ
Aktualizováno
9. 5. 2023
Adresa
Hasina
ID
00134
Plocha nemovitosti
6194 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Helena Záveská

Helena Záveská

Na Radouči 1243, Mladá Boleslav II

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Helena Záveská

Helena Záveská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rožďalovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti