Prodej zemědělské půdy, Hradec Králové, 1381 m2

Hradec Králové

110 500 Kč HYPOTÉKA od 527 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Hradci Králové

Informace k pozemku

Prodej pozemku Malšovice u Hradce Králové

Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 1 381 m² ve východní části města Hradec Králové. V katastru nemovitostí je veden jako trvalý travní porost. Pozemek se nachází na levém břehu řeky Orlice v lokalitě Slepé rameno Orlice u Stříbrného rybníka, nedaleko Malšovického jezu.
Malšovice jsou místní částí statutárního města Hradec Králové, nachází se na jihovýchod od centra města. Lokalita je využívána též jako loděnice. V roce 1998 bylo rameno u Stříbrného rybníka u Malšovy Lhoty vyhlášeno přechodně chráněnou plochou. Jedná se o rybářskou oblast.
Malšovice u Hradce Králové je název katastrálního území. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 10. 2023
Adresa
Hradec Králové
ID
3913
Plocha nemovitosti
1381 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Romana Jungwirthová

Romana Jungwirthová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti