Pronájem bytu 3+kk, Mohelnice, Nádražní, 73 m2 (ID: 1621417)

Nádražní, Mohelnice

Prodáno
13 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný byt 3+kk, 73 m2 v novostavbě bytového domu s balkonem a lodžii v Mohelnice, na ulici Nádražní.
Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží s výtahem. Byt je situován na západní světovou stranu, částečně vybavený. Obývací pokoj společně s prostornou moderní kuchyní na míru, která je plně vybavena spotřebiči (vestavná lednice s mrazákem, myčka, mikrovlnka, trouba, varná deska). Vytápění je podlahové, koupelna se sprchovým koutem i vanou a prostorem na pračku se sušičkou, samostatné WC. K bytu náleží sklepní kóje, kolárna a vlastní parkovací stání před domem. Možnost připojení internetu za měsíční poplatek 299 Kč. Nájemné 13.500 Kč a měsíční poplatky dle spotřeby a počtu osob v domácnosti (počítáno pro 2 osoby) 3.443Kč + 650 Kč el. Peněžitá jistota ve výši dvou nájmů. Provize RK jeden nájem. Bližší informace podá makléř této nabídky. Srdečně vás zveme na prohlídku.

Parametry bytu

Stav
Prodáno
Cena
13 500 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2023
Adresa
Nádražní, Mohelnice
ID
23007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
73 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ProfitLine

ProfitLine

nám. Osvobození 28, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 76 lidí

Prodejce

Lenka Zittová

Lenka Zittová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Mohelnici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti