Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Mutěnice, 330 m2

Mutěnice

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mutěnicích

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dva stavební pozemky o ploše 330 m2 a 324 m2
Každý pozemek, tedy i projekt na stavbu víceúčelového vinného sklepa je se dvěma apartmány.
Cena je uvedena za jeden pozemek s projektem.
Pozemek se nachází v nově vznikající sklepní části. Jedná se o největší lokalitu vinných sklepů v ČR v největší vinařské obci Mutěnice, která se neustále rozrůstá a rozvíjí vinařský a rekreační trend.
V projektu vinného sklepa se v přízemí budovy se nachází vinný sklep s výrobnou, skladem a degustační místnost, společenská místnost s barem, kuchyňka, místnost se saunou a vířivkou, technická místnost a sociální zařízení.
Druhé patro projektovaných apartmánů nabídne společenskou místnost s kuchyňkou s výhledem a vstupem ze zadní terasy, dále dva pokoje, jeden dvoulůžkový a druhý o dvou samostatných lůžkách. Samozřejmostí je i koupelna.
Kapacita je 6 lůžek/apartmán. Podlahová plocha sklepa je 160 m2 a je přizpůsobitelná dle potřeb majitele. Užitná plocha každého apartmánu je komfortních 66 metrů, celkem tedy 132 m2 pro ubytování či bydlení.
Součástí jsou 3 parkovací stání před sklepem.
Vizualizace je čistě inspirativního charakteru, prostory je možné si přizpůsobit dle vlastních potřeb v projektu. Nové inženýrské sítě jsou již k dispozici. Před sklepem se také na obecním pozemku buduje obslužná příjezdová komunikace.
Při využití projektu ke komerčním účelům Vám můžeme nabídnout dlouhodobou spolupráci spojené s vytížením kapacity apartmánů.
Cena nezahrnuje provizi RK. Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry pozemku

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Mutěnice
ID
170008JV2
Plocha nemovitosti
330 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jan Vystoupil, MRE

Jan Vystoupil, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Mutěnicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti