Prodej - jiné, Mutěnice, 160 m2

Mutěnice

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc

(bez právního servisu)

Exkluzivní partneři v Mutěnicích

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dva stavební pozemky o ploše 330 m2 a 324 m2. Každý pozemek, tedy i projekt na stavbu víceúčelového vinného sklepa je se dvěma apartmány. Cena je uvedena za jeden pozemek s projektem. Pozemek se nachází v nově vznikající sklepní části. Jedná se o největší lokalitu vinných sklepů v ČR v největší vinařské obci Mutěnice, která se neustále rozrůstá a rozvíjí vinařský a rekreační trend. V projektu vinného sklepa se v přízemí budovy se nachází vinný sklep s výrobnou, skladem a degustační místnost, společenská místnost s barem, kuchyňka, místnost se saunou a vířivkou, technická místnost a sociální zařízení.
Druhé patro projektovaných apartmánů nabídne společenskou místnost s kuchyňkou s výhledem a vstupem ze zadní terasy, dále dva pokoje, jeden dvoulůžkový a druhý o dvou samostatných lůžkách. Samozřejmostí je i koupelna. Kapacita je 6 lůžek/apartmán. Podlahová plocha sklepa je 160 m2 a je přizpůsobitelná dle potřeb majitele. Užitná plocha každého apartmánu je komfortních 66 metrů, celkem tedy 132 m2 pro ubytování či bydlení.
Součástí jsou 3 parkovací stání před sklepem.
Vizualizace je čistě inspirativního charakteru, prostory je možné si přizpůsobit dle vlastních potřeb v projektu. Nové inženýrské sítě jsou již k dispozici. Před sklepem se také na obecním pozemku buduje obslužná příjezdová komunikace.
Při využití projektu ke komerčním účelům Vám můžeme nabídnout dlouhodobou spolupráci spojené s vytížením kapacity apartmánů. Cena nezahrnuje provizi RK. Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez právního servisu
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Mutěnice
ID
170007JV
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
160 m2
Plocha nemovitosti
330 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 51 lidí

Prodejce

Jan Vystoupil, MRE

Jan Vystoupil, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ostatních nemovitostí v Mutěnicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti