Prodej historického objektu, České Budějovice, Jeremiášova, 437 m2

Jeremiášova, České Budějovice

21 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 100 080 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Českých Budějovicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji vícegenerační dům v tiché a klidné lokalitě v Českých Budějovicích, ve známé ulici Jeremiášova. Tento velkorysý dům o celkové užitné ploše 600 m² nabízí nejen prostorné bytové jednotky, ale také možnost dalšího rozšíření.
Dům obsahuje několik kompletně velmi vkusné upravených bytových jednotek . V přízemí jsou dvě bytové jednotky 2+1 (76 m²) a 3+kk (72 m²). V prvním patře naleznete další dvě bytové jednotky 2+1 (75 m²) a 2+1 (40 m²), a další obytný prostor o ploše 20 m2 využívaný jako útulná garsoniéra. Každá bytová jednotka disponuje prostorným suchým sklepem.
Dům má společné prostory a půdu, která nabízí možnost dalšího využití pro vybudování nových bytových jednotek. Na nemovitosti byly provedeny zdařilé vnitřní i venkovní úpravy (zateplení a fasády, střešní krytina, odpady, rozvody elektřiny atd.) Nemovitost poskytne pohodlí pro více generací vaší rodiny .Tento prostorný vícegenerační dům nabízí jedinečnou příležitost pro rodinné bydlení ve středu Českých Budějovic. Disponuje dostatkem prostoru a soukromí pro každého člena rodiny a zároveň je blízko veškeré občanské vybavenosti. Pro více informací ohledně ceny či prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost je skutečně mimořádná a stojí za váš zájem. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
21 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Jeremiášova, České Budějovice
ID
127016
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
223 m2
Podlahová plocha
437 m2
Plocha nemovitosti
314 m2
Plocha nebytových prostor
163 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Mgr. Bc. Ladislav Škvařil

Mgr. Bc. Ladislav Škvařil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje historických objektů v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti