Prodej bytu 2+kk, Karlova Studánka, 63 m2

Karlova Studánka

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Karlově Studánce

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Realitní společnost Gepard Vám nabízí k výhradnímu prodeji moderní a světlý designově zařízený apartmán (byt) 2+kk v osobním vlastnictví o celkové výměře výměra 63m2, který je součástí projektu Hubertus. Jedná se o kompletně zrekonstruovaný horský dům s celkem 34 apartmány. Objekt naleznete přímo v Karlově Studánce, která je považována za vstupní bránu na horu Praděd a oblast Hrubý Jeseník. V okolí jsou široké možnosti pro sjezdové i běžecké lyžování a nespočet turistických stezek či cyklostezek. Přímo od domu jezdí ski-bus na Praděd, Ovčárnu, Karlov pod Pradědem a Malou Morávku. Místo nabízí celoroční rekreaci včetně lázeňských procedur (pro veřejnost je v lázních přístupný bazén s wellness a saunou), tenisové kurty, cyklistika, elektrokola a mnoho dalších aktivit. Byt (apartmán) má k dispozici balkón 4,4 m2, sklep 3,3 m2 a garážové stání (parkovací zakladač je možné dokoupit za cenu 350.000 Kč) a je umístěn v posledním patře cihlového domu obloženého dřevem v horském stylu. Ze vstupní chodby je vstup do prostorné koupelny s vanou, umyvadlem a WC (v koupelně je vývod na pračku a sušičku) a následně do obývacího prostoru, jehož součástí je kuchyňský a jídelní kout. Z obývacího pokoje je vstup do samostatné ložnice s francouzským oknem, kterým projdete na balkon, ze kterého je krásný výhled na okolní přírodu. Podlahové krytiny jsou kombinací plovoucí podlahy a dlažby. Zakázková kuchyňská linka je vybavena myčkou nádobí (š.45cm), varnou deskou, troubou, mikrovlnnou troubou, a lednicí s mrazákem. Součástí je rovněž veškeré vybavení jako nádobí, příbory, talíři apod. a v jídelní části stůl se židlemi. V obývací části je sedací souprava s konferenčními stolky, na míru vyrobené police, televize, kobereček. V ložnici je manželská postel, noční stolky, psací kout s židlí a prostorná šatní skříň. Samozřejmostí jsou doplňky, světla, lampičky, dekorace apod. Součástí vybavení jsou i ručníky a povlečení v počtu 12 sad, které mají stylovou výšivku Hubertus. Celkové měsíční platby dle aktuálního evidenčního listu činí 3.421 Kč + elektřina (2.637 Kč apartmán, 324 společné prostory/lyžárna, 460 Kč garáž). Vytápění a ohřev vody zajišťuje samostatný plynový kotel. Byt je vhodný jak pro vlastní využití, tak i jako investiční nemovitost k dalšímu pronájmu. Je možné využít formu zajištěného pronájmu správcovskou firmou nebo si pronájem řešit samostatně. Vstupní dveře jsou vybaveny systémem Smartkey - elektronická klika s vlastní aplikací a možností generování dálkového přístupu. V domě je výtah, nové moderní bistro/kavárna a prostory pro budoucí restauraci. V suterénu domu je součástí společných prostor lyžárna, kde se nachází box na lyže a také vyhřívací skříňka na lyžařskou obuv. Víte, že v Karlově Studánce je nejčistší vzduch ve střední Evropě? Přijeďte se sami přesvědčit. Doporučuji prohlídku.

Parametry bytu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 2. 2023
Adresa
Karlova Studánka
ID
7286
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
55 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 104 lidí

Prodejce

Mgr. Jakub Krejza

Mgr. Jakub Krejza

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Karlově Studánce?

Podobné nemovitosti