Prodej bytu 3+kk, Praha - Hlubočepy, Pod Žvahovem, 84 m2

Pod Žvahovem, Praha 5, Hlubočepy

10 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 945 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Umíte si představit trávit rodinný čas na vlastní předzahrádce s již vzrostlými stromy a dívat se přitom na vlastní kus Prokopské skály? Pokud ano, jistě Vás zaujme rodinný, západně orientovaný byt 3+kk + pracovna o výměře 84 m2 s vlastní předzahrádkou o velikosti 59m2 na klidném místě Prahy 5, Hlubočepy. Bytová jednotka má svůj vlastní samostatný vchod, který je umístěn v zahradě bytového domu. Byt nabízí prostornou vstupní halu která má mnoho místa pro úložné prostory. Z chodby následuje vstup do světlé pracovny s francouzským oknem a vchodem na zahrádku, dále vstup do nadstandardní koupelny s dvěma umyvadly “his and hers“, sprchovým koutem a toaletou. Prostorná obývací část s kuchyňským koutem a ostrůvkem nabízí dvě francouzská okna orientovaná na západ, zajišťující slunce po celé odpoledne. K bytu náleží vlastní předzahrádka včetně terasy sousedící s Prokopskou skálou a nabízí tak příjemné a soukromé útočiště po celodenním shonu ve velkoměstě. K bytu dále náleží sklep. Možnost dokoupení parkovacího stání za cenu 390.000,- Kč.

Proběhla zde kompletní rekonstrukcí při které došlo k úpravě na komfortní rodinnou dispozici, zvětšení oken, nové elektrorozvody a rozvod topení, nová koupelna včetně použití velkoformátové dlažby a kvalitní sanity, položení vinylové podlahy, instalace kuchyňské linky včetně ostrůvku na míru a instalace sádrokartonových podhledů v každém pokoji. Za inzerovanou cenu tedy dostanete nově zrekonstruovaný byt vhodný k nastěhování. Rekonstrukce byla dokončena 2/2023.

Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost a dobrou dopravní dostupnost. Hned za rohem se nachází přírodní rezervace Prokopské údolí, základní umělecká škola, restaurace, kavárny i supermarket. Kdo miluje přírodu a klid s dobrou dostupností do centra města si zajisté přijde na své. Uvedená cena platí při financování kupní ceny v hotovosti nebo úvěrem zprostředkovaným STING Finance. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
10 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Pod Žvahovem, Praha 5, Hlubočepy
ID
123933
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Patro
1. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
84 m2
Plocha zahrady
59 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Markéta Hejlová

Markéta Hejlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti