Prodej bytu 4+kk, Karlovy Vary, Šumavská, 102 m2

Šumavská, Karlovy Vary

8 882 445 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 331 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Bytový dům Tuhnice v Šumavské ulici je zcela nový projekt v jedné z nejoblíbenějších čtvrtí Karlových Varů. Dům je umístěn bezprostředně vedle základní školy, zastávky MHD a i další občanská vybavenost je v nejbližším okolí. Během 15 minut pěší chůze dojdete do centra města, které pozvolna navazuje na lázeňskou část. Přímo za domem se rozprostírají Lázeňské lesy, které svojí rozlehlostí, množstvím cest, jak na kolo, tak pro pěší, představují nekonečné možnosti oddechu a velmi příjemně stráveného volného času.
Výstavba tohoto bytového domu začala na podzim 2022 a ve druhém čtvrtletí tohoto roku budete již mít možnost vidět hrubou stavbu. Kolaudace a možnost nastěhování je plánována na duben 2024. Dům se staví z nejmodernějších materiálů a především s ohledem na energetickou úspornost.
V bytovém domě budou bytové jednotky od 1+KK až po mezonetové byty 5+KK.Každý byt bude mít k dispozici sklep.
Ke každému bytu je možnost dokoupení parkovacího stání.
Nabízíme byt 4+KK o celkové ploše 102,1 m², který se nachází v přízemí. Byt disponuje velkou vstupní chodbou s možností umístění vestavných skříní. Stejně jako v ostatních bytech je WC odděleno od koupelny. Přímo z obytné místnosti o velikosti 26,88 m² je vstup do malého pokoje o rozměrech 8,35 m², který je ideální použít jako pracovnu. V přiloženém půdorysu máte možnost si prohlédnout dispozici bytu, která odpovídá všem moderním standardům. Byt bude standardně vybaven dřevěnou podlahou a v koupelně a WC velkoformátovou moderní dlažbou. Finální materiály je možno samozřejmě s developerem individuálně řešit.
Pro konkrétní informace k tomuto bytu, ale i celému projektu volejte makléře.

Parametry bytu

Cena
8 882 445 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Šumavská, Karlovy Vary
ID
294-NP00869
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
102 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
102 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Glorion

RE/MAX Glorion

Krymská 1056/5, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Tomáš Troller

Tomáš Troller

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti