Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, U Rybníčka, 224 m2

U Rybníčka, Vysoký Újezd

24 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 904 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Vysokém Újezdu

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení nabízíme krásnou novostavbu samostatně stojícího rodinného domu o dispozici 5+kk. Celková užitná plocha 224 m2. Dům se nachází v obci Vysoký Újezd v klidné lokalitě U Rybníčka, s výhledem na Prahu.
Dvoupodlažní, nízkoenergetický dům (stavební materiál YTONG) na pozemku 813 m2. Kolaudace domu proběhla v roce 2020.
Je prakticky dispozičně řešen: v přízemí je vstupní hala, prostorný obývací pokoj s krbem na dřevo a přímým vstupem na terasu ktera ma 21m2 a zahradu, kompletně vybavená kuchyň má i spíž na uskladněni potravin. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Dále je zde další pokoj (pracovna, pokoj pro hosty), technická místnost kde je umístěn kondenzační plynový kotel Junkers a odtud je vstup do garáže. Plocha garáže je 18 m2.
V prvním patře jsou tři neprůchozí ložnice, ze dvou ložnic je vstup na terasu. Terasa ma 31,4 m2.
Koupelna má vanu, sprchový kout, umyvadlo. WC samostatné, umyvadlo a také prostor na pračku a sušičku.
Dům má nadstandardní prvky, schodiště obloženo z bukového dřeva s elektr. podsvícením, klimatizaci, tlaková kanalizace, bezpečnostní vstupní dveře a kamerový systém, plastové okna trojsklo 6 komorové. Dům má tři možnosti vytápění, který zajišťuje kvalitní plynový kotel, klimatizace a krb je vybaven ventilační jednotkou která rozvádí ohřátý vzduch po domě. V celém přízemí je podlahové vytápění.
Aktuální náklady na vytápěni domu jsou velmi nízké. Ročně zálohy na elektřinu a plyn činí 45.000,-Kč
Okolo domu je krásna udržovaná zahrada. Vedle domu je zahradní plechový domek na nářadí a sekačku.
Výborná dojezdová vzdálenost na dálnici D5 umožňuje dosah do centra Prahy za necelou půl hodinu. V obci je otevřena prodejna potravin Žabka, krámek s velkým výběrem farmářských produktů, víny, kávou. Dále je zde kosmetický salón, fitness a pizzerie. V obci se nachází škola, dvě školky, obecní úřad, pošta.
Vhodné pro klienty, kteří hledají nemovitost ihned k nastěhování a v klidné části obce s krásným výhledem. V blízkosti les, cyklistické stezky, lom Amerika, Karlštejn. V dosahu atraktivní golfové hřiště a golfový resort Albatros Golf Resort. Hřiště bylo vybudováno podle návrhu předního golfového architekta Keitha Prestona. Každoročně golfový resort hostí nejprestižnější golfovou akci D+D Real Czech Masters, která je součástí PGA European Tour.
Mate zájem o koupě tohoto domu, který zůstane částečně vybaven? Zvu vás osobně na prohlídku. Vice foto, video a 3D prohlidku najdete na webu Remax. V současne době se staví bazen s tepelnym čerpadlem a zahradni pergola.

Parametry domu

Cena
24 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 2. 2024
Adresa
U Rybníčka, Vysoký Újezd
ID
175-NP01427
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
224 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
131 m2
Plocha nemovitosti
813 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Iryna Symkanyčová

Iryna Symkanyčová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti