Prodej činžovního domu, Jihlava, Sokolovská, 380 m2 (ID: 1607458)

Sokolovská, Jihlava

7 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 551 Kč /za měsíc

(cena včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Jihlavě

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji ideální polovinu rodinného domu s obchodnímy prostory a se čtyřmi byty.
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji dům s prostory k podnikání v přízemí a 4 bytovými jednotkami v 1. patře. Nad bytovými jednotkami se nachází prostorná půda vhodná s výstavbě dalších bytů.
V přízemí se nachází čalounictví (3 místnosti, dílna, samostatné WC a koupelna) a dále prodejna autoservisu (73 m2 + WC 2 m2). Na dům navazuje garáž/autodílna o výměře 66 m2 a zahrada. Celková plocha domu se zahradou činí 882 m2.

Ve 2. NP se nachází 4 samostatné bytové jednotky:
1. Bytová jednotka o dispozici 2+1 (podlahová výměra 39,4 m2), skládá se z chodby, kuchyně, dvou obytných místností, koupelny a WC. Vytápění zajištěno pomocí samostatného plynové kotle, ohřev vody pomocí el. bojleru.

2. Bytová jednotka o dispozici 1+1 (podlahová výměra 33,6 m2). Jednotku tvoří kuchyně se sprchovým koutem a obývací pokoj. Samostatné WC je situováno na chodbě. Bytová jednotka je v původním stavu.

3. Bytová jednotka o dispozici 2+kk (podlahová výměra 47,6 m2). Jednotku tvoří chodba, kuchyně s jídelním koutem, ložnice, koupelna s WC, vytápění a ohřev vody je zajištěno pomocí samostatného plynového kotle. V roce 2016 prošla bytová jednotka celkovou rekonstrukcí, v bytě byla také osazena nová plastová okna.

4. Bytová jednotka o dispozici 3+1 (podlahová výměra 62 m2). Byt se skládá z kuchyně, koupelny s WC a 3 obytných místností. Vytápění zajištěno pomocí samostatného plynové kotle, ohřev vody pomocí el. bojleru. V části do ulice byla vyměněna plastová okna, v roce 2019 proběhla rekonstrukce koupelny. Ostatní pokoje jsou v původním stavu.

Objekt je podsklepený s výjimkou prostor pod autodílnou. Objekt je napojen na přípojku el. energie a plynu, veřejný vodovod, vlastní jímka.
V prostorách čalounictví není zavedena voda, vytápění pouze pomocí kamen na tuhá paliva. Prodejna autodílů včetně zázemí má dvě místnosti (vytápění zajištěno samostatným plynovým kotlem, ohřev vody pomocí průtokového ohřívače). K prostorům je využíváno WC umístěné na chodbě.
Přízemní prostory vykazují vlhkost, jsou ve špatném technickém stavu.

Parametry nemovitosti

Cena
7 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Sokolovská, Jihlava
ID
143-NP06270
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
380 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
882 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX A-City

RE/MAX A-City

Březinova 4690/144, Jihlava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

David Chaloupka

David Chaloupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Jihlavě?

Podobné nemovitosti