Prodej zahrady, Lipová, 1513 m2

Lipová

1 200 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 6 Kč /za měsíc

(V případě koupě pozemku jako celku je možné jednat o ceně.)

Exkluzivní partneři v Lipové

Informace k pozemku

Představujeme Vám jedinečnou nabídku zahradního pozemku u Jesenické přehrady, který se nachází v lokalitě Lipová, okres Cheb, v katastrálním území Mechová. Tento pozemek nabízí rozlohu celkem 1513 m2 s možností rozdělení na tři samostatné celky, každý přibližně 500 m2, což představuje vynikající příležitost pro skupinu přátel či rodinných příslušníků, kteří chtějí sdílet blízkost přírody, a přitom si zachovat soukromí.

Vzhledem k vlastnictví a možnosti užívání pozemku nabízíme tuto nemovitost jako ideální místo pro ty, kteří hledají útočiště pro relaxaci, rekreaci či rybaření.

Pozemek je situován v zahrádkářské kolonii, přičemž je zajištěn přístup přes uzamykatelnou zpevněnou cestu, což zaručuje bezpečnost a soukromí pro všechny majitele. Tento pozemek je rovinatý, což usnadňuje jakékoli plánování a realizaci dočasných staveb či zahrádkářských projektů.

Možnost využití pozemku je částečně omezena - V současné době nelze vystavět stavbu pevně spjatou s pozemkem. Změna územního plánu se připravuje.

Ať už hledáte klidné místo pro vaši zahradu, chcete zde postavit krátkodobou stavbu, umístit karavan pro víkendové pobyty, nebo prostě jen hledáte místo, kde si budete užívat přírody, tento pozemek jistě splní vaše očekávání. Okolní pozemky jsou rovněž využívány k rekreaci a rybaření, což představuje příjemné a klidné sousedství.
V současné době nelze vystavět stavbu pevně spjatou s pozemkem. Změna územního plánu se připravuje.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost stát se majitelem pozemku v jedné z nejkrásnějších oblastí u Jesenické přehrady. Pro více informací nebo domluvení prohlídky pozemku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši odpověď a případnou spolupráci.

Parametry pozemku

Cena
1 200 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V případě koupě pozemku jako celku je možné jednat o ceně.
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Lipová
ID
N1735
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1513 m2
Komunikace
Štěrková

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Lipové (okr. Cheb)?