Prodej vinného sklepa, Milotice, Šidleny, 221 m2

Šidleny, Milotice

15 440 870 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 587 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Exkluzivní partneři v Miloticích

Informace k nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji Vinařství s ubytováním a vinohradem ve vinařské oblasti Šidleny
Celý objekt je rozdělen do dvou části
Pravá část – zde se nachází prostor pro zpracování vína z kterého se dá dostat do klenbových sklepních prostor pod vinařstvím, které slouží jako degustační místnost, sklad a posezení.

levá část – v přízemí objektu se nachází kuchyňský kout se společenskou místností k sezení a technickým zázemí. Z přízemí vedou schody do první patra, kde jsou tři apartmány a každý apartmán má vlastním sociálním zařízením. Dále je tu vstup na prostornou terasu, z které je krásný výhled na okolí. Po schodech pokračujeme do podkroví, kde jsou další dva apartmány, které mají také vlastní sociálním zařízení. Celkový počet apartmánů je 5 s kapacitou až 25 lidí.
U vinařství se nachází přilehlý vinohrad o velikosti 636 m2.
Celková plocha je tedy 995 m2.
Pýchou Milotic je areál vinných sklepů stojící samostatně asi 1,5 km jihozápadně od obce pod kopcem Náklo. Od konce 50. let minulého století se Šidleny postupně rozrostly v členitý areál čítající 250 sklepů, zástavba tvoří náznaky několika náměstíček. Vinařství se v Miloticích ujalo již před třicetiletou válkou a vinice byly původně soustředěny v trati zvané Horky

Stavba je výlučném vlastnictví prodávajícího. Pozemek pod stavbou, pozemek kolem a přilehlý vinohrad je ve vlastnictví prodávajícího z jedné poloviny. Druhou polovinu vlastní stát. Vše je v procesu vyřízení.

Parametry nemovitosti

Cena
15 440 870 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Šidleny, Milotice
ID
45646
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
221 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vinných sklepů v Miloticích?

Podobné nemovitosti