Prodej bytu 2+1, Praha - Hodkovičky, Večerní, 65 m2

Večerní, Praha 4, Hodkovičky

7 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 360 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt 2+1 v klidné a vyhledávané lokalitě v Praze 4 Hodkovičky. Byt je v OV. Je umístěn v 1. patře v domě bez výtahu. V bytě jsou plastová okna, korková podlaha, koberce a dlažba. Všechna okna (mimo menšího okna v koupelně) jsou vybavena elektrickými venkovními roletami. V bytě je obývací pokoj, ložnice, samostatná kuchyň a koupelna s WC. Vytápění je lokální plynové a lze využít i podlahové elektrické topení nebo kombinovat s teplovodním. Plocha bytu je 65 m2. K bytu náleží prostorný zděný sklep 7 m2. V bytě byly zhotoveny nové rozvody plynu a elektřiny, vody a odpadů. Měsíční náklady jsou 1.300 Kč + elektřina. Byt je krásný a světlý.

Dům je cihlový a prošel částečnou rekonstrukcí. K domu náleží menší oplocená zahrada pro rezidenty. Před domem je dostatek místa na parkování.

V okolí se nachází ZŠ a MŠ, potraviny, restaurace, Thomayerova nemocnice, Lesopark Hodkovičky, autobusová zastávka před domem (15 minut na metro Kačerov).

Lze financovat hypotéčním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit s pomocí zkušeného finančního poradce a to za těch aktuálně nejlepších tržních podmínek.

Velmi doporučuji osobní prohlídku této krásné nemovitosti. Pro bližší informace mne taktéž neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
7 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Večerní, Praha 4, Hodkovičky
ID
LK145631
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
2. z 4
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Duna House

Duna House

Michelská 300/60, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Marek Petrůj

Marek Petrůj

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti