Pronájem kanceláře, Mohelnice, Vrchlického, 70 m2

Vrchlického, Mohelnice

10 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostory o rozloze cca 70 m2. Jedná se o soubor místností na zajímavém místě v Mohelnici, na ulici Vrchlického. Venkovním hlavním vstupem se dostanete do hlavní místnosti, která může sloužit jako přijímací, (recepce, sekretariát atd..), dále na ni navazuje společná kuchyňka, sociální zázemí, šatna, sklad a možnost využít další místnost. Po točitém schodišti se dostanete do dalších dvou kanceláří, kde se opět nachází kuchyňka a sociální zázemí, zde je možné využít zadního venkovního vchodu po venkovním schodišti. Prostory je možno pronajmout jako celek nebo rozdělit. Vytápění je zde řešeno vlastním plynovým kotlem. Mohu zde vzniknout kanceláře, projekční, stavební činnost, obchod, kadeřnictví, ordinace a jiné.. Nájemné činí 10000 Kč + zálohové platby energií. Prostory jsou ihned k dispozici, pro více informací a prohlídku kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
10 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 8. 2023
Adresa
Vrchlického, Mohelnice
ID
2022047
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
1. z 2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Státní/obecní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ProfitLine

ProfitLine

nám. Osvobození 28, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 98 lidí

Prodejce

Petr Doleček

Petr Doleček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Mohelnici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti